Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Evo ga jedan pametan, mozda i najpametniji od svih :
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... -oglas.htm
Oglas ce mozda biti izbrisan a ja bih zeleo da ova esencija mudrosti ostane sacuvana u arhivama MF:
" Kupujem Stratocaster od 1960-69 u originalnom stanju.
Zanimljiv mi je i neki na kome su promenjene neke stvari ali drvo mora da bude originalno.
Mogu i nekompletni ali sa 100 % autenticnim delovima.
Dakle bilo koja varijanta. Molim da mi saljete autenticne slike i naravno 100% originale.
Kopije i razno razne divcibarke prepoznajem na miris : )
Dakle, njuskam, grickam vodim na rengen, stavljam na kanal, raspitujem se ko im je bio tata, mama, deda.
Sto se tice cena, izvolite ako zelite samo da se pohvalite kako to imate, i da mi voda ide na usta, vi raspalite sa cenom.
Ako pak ocete da prodate i to brzo, dajte dobru cenu.
Realne ponude sa slikama na funnywebplace@gmail. com
Obavezno dajte pondu sa cenom. Ako me budete pitali koliko nudim,
moracu da Vas razocaram i da vam ne ponudim nista jer bih je naradije zeleo na poklon.
Zato molim za: Slike, cenu.
Slike moraju da budu dobre i za prvu informaciju da prikazuju gitaru sto bolje.
Ako me zainteresuje neka od ponudjenih, gitaru zelim da vidim golu ko od majke rodjenu tj. rasklopljenu /slike: vrata, magneta, potova. . . itd. "
Car, car , car !!!
http://www.kupujemprodajem.com/Kupujem- ... -oglas.htm
Oglas ce mozda biti izbrisan a ja bih zeleo da ova esencija mudrosti ostane sacuvana u arhivama MF:
" Kupujem Stratocaster od 1960-69 u originalnom stanju.
Zanimljiv mi je i neki na kome su promenjene neke stvari ali drvo mora da bude originalno.
Mogu i nekompletni ali sa 100 % autenticnim delovima.
Dakle bilo koja varijanta. Molim da mi saljete autenticne slike i naravno 100% originale.
Kopije i razno razne divcibarke prepoznajem na miris : )
Dakle, njuskam, grickam vodim na rengen, stavljam na kanal, raspitujem se ko im je bio tata, mama, deda.
Sto se tice cena, izvolite ako zelite samo da se pohvalite kako to imate, i da mi voda ide na usta, vi raspalite sa cenom.
Ako pak ocete da prodate i to brzo, dajte dobru cenu.
Realne ponude sa slikama na funnywebplace@gmail. com
Obavezno dajte pondu sa cenom. Ako me budete pitali koliko nudim,
moracu da Vas razocaram i da vam ne ponudim nista jer bih je naradije zeleo na poklon.
Zato molim za: Slike, cenu.
Slike moraju da budu dobre i za prvu informaciju da prikazuju gitaru sto bolje.
Ako me zainteresuje neka od ponudjenih, gitaru zelim da vidim golu ko od majke rodjenu tj. rasklopljenu /slike: vrata, magneta, potova. . . itd. "
Car, car , car !!!
- LifelessDead
budala...
Znam ja sve to brate al za ove pare ga frusante ne bi uzeo.Milanares wrote:ma wah samo takav, kuciste plastika, u tom cenovnom rangu to cete tesko nacifora je sto ga nema da se kupi osim reizdanja pa si je lik dao za pravo da nabudzi cenu.
-
Hahah ovaj sto kupuje je kralj... 

Ma genije !Aleksej79ns wrote:Hahah ovaj sto kupuje je kralj...
Ja sam na KP video sve i svasta, ali moram da priznam: on je pobedio !
Trazi da kupi nesto cega u ovakvoj drzavici ima 10-20 komada mozda, a onda postavlja uslove, kao da nekome zavisi zivot od toga hoce li da Njemu proda gitaru .
To valjda ide ovako: Ja imam to sto Njemu treba, pa se javljam na mail adresu koja mi ne govori bas nista, Njemu se to dopadne, a ja onda uzimam srafciger, rasturam svoju gitaru (da bude k'o od majke rodjena , kako On kaze ) i saljem dodatne fotografije , naravno i svoje ime, prezime i lokaciju gitare (pri cemu ja nemam njegovu adresu , cak ni kontakt telefon) , a sve u nadi da ce se On umilostiviti da kupi moju gitaru , naravno po nekoj minimalnoj ceni . Jer ja , jelte, imam '65 strata , ali kinta mi malo fali . Ah da , i nadam se da nece da mi posalje neke svoje drugare na gajbu .
On stvarno veruje da je moguc takav scenario ?
Da, da ... Bravo care , Ti si moj idol !!!
A sto ne ode na ebay , tamo se to lepo i kupuje i prodaje , pa neka prouci malo kako i za koliko to ide.
Imace sigurno puno uspeha u projektu nabavke matore gitare !
- Haralampije
Neko se samo zajebava,pa ceka da se jave kojekakve budale sa ponudama.Nasao je bas crkvu iz koje ce da krade prilog. 

Nema ni 10 komada, ja znam za 5-6, ostale sam dodao statisticki. Ne bavim se time samo znam likove koji znaju svakog valjanog straju na Balkanu. Bilo ih je ali su devedesetih iznošeni iz zemlje...jagoda wrote: Trazi da kupi nesto cega u ovakvoj drzavici ima 10-20 komada mozda, a onda postavlja uslove, kao da nekome zavisi zivot od toga hoce li da Njemu proda gitaru .
Pa verovatno . Ali mozemo da zamislimo profil coveka koji ima tako matorog strata ,
a verovatno i poznajemo nekog takvog . Ja poznajem trojicu .
I sad ce taj da se javlja ovoj budali sa KP i da mu nudi , salje slike ...
Aha ...
Ko to i hoce da proda ( a nece niko ), stavi lepo na ebay , pa potencijalno trziste od 5 miliona gitarista
odredi cenu ... 5 , 10, 15, 20, 25 k ..... ili 80 ... zavisi ...
a verovatno i poznajemo nekog takvog . Ja poznajem trojicu .
I sad ce taj da se javlja ovoj budali sa KP i da mu nudi , salje slike ...
Aha ...
Ko to i hoce da proda ( a nece niko ), stavi lepo na ebay , pa potencijalno trziste od 5 miliona gitarista
odredi cenu ... 5 , 10, 15, 20, 25 k ..... ili 80 ... zavisi ...
- LifelessDead
Ja ne vidim zasto neko uopste ima potrebu da poseduje tu gitaru, pogotovo ako nije profesionalni muzicar. Ok, ostavio cale, deda...ali da dajes desetine hiljada eura...ali dobro ovaj verovatno ocekuje da mu neko proda za hiljadu...ili jos veci fenomen su ljudi koji traze striktno iz "te i te" godine...
- Haralampije
nema taj nameru da uzima bilo sta,da ima ne bi gubio vreme na k/p,sem ako od kontakata ne ocekuje ljubisu i onog belog najstarijeg poznatog falsifikata na svetu pa da ih podjebava.
Ni ja ne razumem one koji kupe polovnog džipa i provozaju gradom celih 30 i kusur hiljada eura, kada su mogli da pazare pežoa 407 za sedam iljada i resto od 23 iljada da sačuvaju u slamarici.
Isto je i sa gitarom. Čovek možda ima para, i neće da kupuje ono što mu nude, već ono što precizno želi za svoje pare.
Isti qu**c, drugo pakovanje, ako se primeni formula na kupce automobila.
Nema ovo veze sa pro muzičarima. Najbolji pro muzičari sviraju i na deblima ako treba. Ova egzotika, "VINTAGE" pojmovi, "hand made" gluposti, su namenjeni amaterima sa debelim novčanicima i kolekcionarima. Isto kao što je i iPhone namenjen poslovnim korisnicima

Isto je i sa gitarom. Čovek možda ima para, i neće da kupuje ono što mu nude, već ono što precizno želi za svoje pare.
Isti qu**c, drugo pakovanje, ako se primeni formula na kupce automobila.
Nema ovo veze sa pro muzičarima. Najbolji pro muzičari sviraju i na deblima ako treba. Ova egzotika, "VINTAGE" pojmovi, "hand made" gluposti, su namenjeni amaterima sa debelim novčanicima i kolekcionarima. Isto kao što je i iPhone namenjen poslovnim korisnicima

-
Tako je, reci nam!

A koliko vas je probalo straje i LPjeve matore ? Ne kažem da vrede tisuće evra koje su potrebne da bi se posedovao takav instrument ali da ima dobrih komada IMA. Potpuno je nebitno da li je očuvan ili ne, važno je da iz njega izlazi sve što poželite. Činjenica je da današnje gitare ne zvuče tako dobro i ako se i zadesi neki "custom shop" opet kosta papreno... Cene su takve zato sto takvih na trzistu nema a kad se pojavi ima ko da plati. Ja sebi nikad necu oprostiti što ne uzeh jednog stratokastera '69. godište za tadašnjih 600 nemačkih maraka, i danas je u Srbiji i vlasnik sad može da traži nenormalne cifre ali ne prodaje je. Ukratko, ne opravdavam njihovu visoku cenu ali nekakvu potrebu za dobrim instrumentom svakako da, ako to mora da bude matori straja .. pa neka 

A koliko vas je probalo straje i LPjeve matore modifikovane ?ApplePie wrote:A koliko vas je probalo straje i LPjeve matore ?
http://www.pik.ba/artikal/3608044/gibso ... l-classic/
?zar klasik model nije imao pikgard,i plocicu za sipku na kojoj pise "classic"?
?zar klasik model nije imao pikgard,i plocicu za sipku na kojoj pise "classic"?