Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Moguca zamena za LP.
-
eg303 wrote:Ma OK, naravno, da je u pitanju neki moj biznis, inZistirao bih na nekoj ozbiljnijoj promociji (a ne na Kupujem (pre)prodajem sajtu), ozbiljan tanburaš na ozbiljnom ampu bi mogao da ozbiljno reprezentuje ozbiljan instrument, u svakom slučaju (iako uopšte nemam pojma o čemu se ovde radi) onima koji su u dilemi da li da kupuju kineske "klonove" bih svakojako savjetovao da pogledaju ovu manufakturu, kreću od slične kinte a ovome bar na fotografijama ne mogu da primetim užase kojih se nerado sećam sa gotovo svih do sada ponuđenih KP kinez-klonova, a tu je i draž naručivanja detalja po svom ukusu, sve u svemu 600 evara za ovo sa koferom sa slike sa SD PU-ovim na neviđeno ili tu kintu za kineščića, mislim da bih pre ovu šumadijsku varijantu, doduše malo ovaj PRS ima šifonjer look sa ovako složenim drvetom...
A to za znanje i stručnost je posebna priča, ako mislite da su Fendera u pedesetim gradili luthier-i gitara, varate se, samo je imao ko da im kaže kako i šta da rade...
Meni je malo bzvz sto im pise Gibson Les Paul,... Zar ne bi bilo bolje da osmisle svoju marku.
jest truba...a jesi siguran da je 600e model sa duncan-ima? Ne znam kako neko moze rucno da napravi za tu cenu osim da kupi nekog kineskog klo(v)na i zameni magnete.
- rockozaurus
Kristijan wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Hend-Mad ... id=5770317
Трећа фотографија за побједу
Ово му дође као приручник како да уваљаш Астера као Фендера неком малоумном
Ha,ha,ovo je dobro.Sa isprintiranim logom na beloj hartiji,,,Al dobro,kad je "hend made", onda sve treba da je u tom stilu.

jel mi se cini ili su "original contour body" zalepili pod pogresnim uglom
Glava ima dodato parče drveta, nije iz komada i ceo logo je nakrivo prateci tu liniju, a "original contour body" je lepio Saša Matićbancika wrote:jel mi se cini ili su "original contour body" zalepili pod pogresnim uglom

Paniasonic SQNY...
..njate a čovek je lepo napisao "stratocaser", dakleN reč je o posve originalnom modelu koji ima baš takve oznake prepoznatljivosti, kada naiđete na neki drugi stratokejser koji izgleda drugačije od ovoga, e onda može kritika...ApplePie wrote:Glava ima dodato parče drveta, nije iz komada i ceo logo je nakrivo prateci tu liniju, a "original contour body" je lepio Saša Matićbancika wrote:jel mi se cini ili su "original contour body" zalepili pod pogresnim uglom
Ma neam pojma, jes' slika malo slabija ali mi se čini da su SD (jedino ako nije Duncan Designed), 'tedoh samo reći da (ko je u prilici) ne bi bilo loše da se pogleda ako je neko već u dilemi da li da pazari kojekakve čajnizi replike, klonove, mislim da je prvi put taj lik naveo specifikaciju materijala i da nisu bile u pitanju honduraške ugrožene vrste drveta pa mi ličilo da može da se napravi neka poštena kalkulacija, deluje mi kao da nisu u pitanju prepravljeni kinezi baš zbog materijala (na oko)...bancika wrote:jest truba...a jesi siguran da je 600e model sa duncan-ima? Ne znam kako neko moze rucno da napravi za tu cenu osim da kupi nekog kineskog klo(v)na i zameni magnete.
Био је пре пар година неки лик на Бубањ потоку који је јако повољно продавао ауспухе, чак су и камионски били невероватно јефтини. Уредно је људима делио визиткарте на којима је врло крупним словма писало ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНА а одмах испод доста ситним словима је писало НА ТАВАНУ. Како су му долазили људи с рекламацијама, јер им је ауспух прогорео већ после месец дана, он их је онако мртво 'ладно питао да ли су ауспух чували на тавану, и поново им под нос турао визитку, и објашњавао да он гарантује да ауспух неће да иструли за 3 године на тавану. Ето, и ова продаја инструмената и опреме све више личи на продају ауспуха на бувљаку.
Funkomat wrote:Moguca zamena za LP.

- rockozaurus
Zamisli ti kakav car trebas da budes da izdvojis vremena da pises ovakve stvari...
А немам појма, ја баш нешто ових дана размишљам да набавим неку гитару за душу, да уживам...