Ne volim da mislim loše o ljudima, i voleo bih kada bi on od nekuda iskočio sa šarenim transparentom u fazonu - SKRIVENA KAMERA!, i onda bi sve opet imalo smisla a ovako...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da ostane ovde ... izbrisace oglas a bilo bi steta da nestane ovakva "endless" recenicamozete samo da je gledate i parite oci jer vise nije na prodaju. razlog tome je sto je zalosno ko sve danas svira gitare i bavi se time postujem izuzetke ali vecina nema pojma ni o gitarama ni o vrednostima sve sami preprodavci umisljeni znalci koji Gibson strelu 67god nisu ni drzali u rukama a hoce da pametuju ponizavaju sami sebe ispadaju smesni i jadni Zao mi je takvih Aman ljudi ako vec neznate nije sramota ili pitajte ili pogledaj te na netu EBAY u svi podaci o svacem postoje ako bas Ima neko ko zeli da kupi ovu gitaru za sebe svoju dusu da uziva u zvuku kvalitetu takav moze da se javi i dogovorice mo se a ostali samo da gledaju
Svaki put kad vidim te "chibaneze" imam poriv da odem tamo i olupam mu djitre jednu o drugu. Ono sto Kinezi redovno zeznu to je monkey grip (mada greše i drugi kad buše svoje RG u nadi da će napraviti JEMa), maska nije ispravna (veća je u delu kod potova), inlay samo liči, kad se uporedi vidi se da veze nema sa pravim "tree of life, ni magneti nisu hromirani nego sivi, tremolo je neupotrebljiv na tim kineskim .... ma NI JEDAN JEDINI detalj ne odgovara JEM-u, suvišno je nabrajati. Moj utisak je da Kinezi te gitare i ne prave da bi bile svirane nego onako za ukras .. neko ko je nekad imao želju da ima baš takvu gitaru a para nema ni sad. Cene su im kod Kineza "po dogovoru" što znači od 50 $ po komadu za više do 150-180$ za pojedinačne primerke. Ono što napravi cenu većom je transport. Za takvu cenu žene u mojoj okolini su često imale poriv da me "usreće" jednom takvom za rodjendane i kojekakve praznike, srećom sprečio sam takve poduhvate na vreme ali mi je potpuno razumljivo ako je u pitanju poklon, gest ili samokupovina za ukras. Poenta ovog konkretnog oglasa je prodaja gitare kao instrumenta i to je ono što je problem. JEMovi Kineski, pogotovu pošto sam ih probao, tvrdim da za bilo kakvu svirnku nisu upotrebljivi ... endeumart wrote:i jos nesto,lazo ispravi me ako grijesim,hvala bogu pa imamo na forumu ovakog eksperta oko dzema,nesto mi je tijelo i na oko u nedostatku boljeg izraza da upotrijebim: "faketno".nekako kao da je retardirano.dal je maska veca ili je tijelo manje,il' je nesto gore od oboje.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest