Odlichna vam je ova nova pesma. Uber uber odlichna.
Najdrazhe mi je od svega shto ste prihvatili nashe preporuke i ublazhili produkciju, vishe nije toliko plastichna i ispeglana kao na prvom albumu, chuje se mnogo vishe mesa i benda, hemije medju muzicharima, zvuchi bash kako treba, bravo momci!
Hvala puno brate Nije ovo 100% gotovo, ovo je šatro neki "tizer" i ako mrzim taj izraz i izbegavam ga po svaku cenu. Još neke sitnice treba da se urade i pravi master, ovo sam ja masterovao u cubase-u pošto se malo odužilo to sve iz razno raznih razloga pa da ljudi ne pomisle da ne radimo ništa
Hehehe, mora to lepo da se uradi, duva u basovima malo, treba to iskontrolisati ali generalno je to-to.
Nema presije nego svi nešto počeli tako da izbacuju pesme pre albuma da ljudi čuju pa ajde i mi kao..
Ekstra produkcija, vintage ludilo. Goblin je jedan od najboljih evropskih prog rock bendova ubedljivo.
Jbg, bubanj je na tragu ovoga ali postoji problem u gitarama i basu jer smo mi spušteni za stepen ipo dole (Cis) što je ostalo od hevi dana kada je to radilo vrhunski a sada kada je zika malo istripovanija negde gde bi bas trebao da peva i da bude prezentniji on je umuljan dosta zbog štima, ista stvar i na gitarama samo što je na njima to manje izraženo nego na basu. Gledaćemo da bude što bolje u svakom slučaju
I ovi organi su mnogo bolji od ove Farfise koju sam ja svirao na snimku. Verovatno je i ovo isto Farfisa jer su oni Italijani ali je sigurno neki stariji model tipa Compact Duo kao što je i Rick Wright koristio u pre dark side eri.
+Hopkins+ wrote:Pesma "Kingdom Of Apples" live sa koncerta u Gun Club-u prošlog meseca.
vec 2 dana ovaj dio od treceg minuta nadalje, ne izlazi mi iz glave .Toliko mi je simpaticna melodija da sam je skinuo na gitari
jel ovo svirano ton po ton, uz efekat oktava, ili je druga gitara koja se ne vidi na snimku cijepala ritam, akorde i slicno?? ili nesto trece?