Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Randy wrote:Baj de vejSpoiler:
дада, само мЈетал

Moja zbuđera sa zelenim leđima, mogu da kažem da je ton mnooogo drugačiji bolji jelte
Stigao novi dodatak za moj skromni lanac - Boss rv-5 - spring je must za surfericu, plate je predivan  

neznam ništa o tome , al reverb nemože da nevalja
neznam nista o tome, ali kupovina reverba je potpuno bacanje para, cak vise i do fuzz-a

Zasto?majtimika wrote:neznam nista o tome, ali kupovina reverba je potpuno bacanje para, cak vise i do fuzz-a
Pa jel jeste ili niste išli zajedno?Baba Slim wrote:Lol![]()
![]()
Naravno.Tolko mjetal da nema ni tone potVoid wrote:Randy wrote:Baj de vejSpoiler:
дада, само мЈетал
Izmenio si onaj post pre mog, pa nisam video regular/slim dilemu.Randy wrote:Pa jel jeste ili niste išli zajedno?Baba Slim wrote:Lol![]()
![]()
![]()
![]()
A inače, for the life of me, uopšte mi nije bio očigledan i taj drugi smisao Funkovog posta, nicely done Randy...
majtimika wrote:neznam nista o tome, ali kupovina reverba je potpuno bacanje para, cak vise i do fuzz-a
Šta se čudite, čovek je tr00.I ja bi pre uzo dilej i hajgejn pojačala nego reverb i faz.Reverb bi jedino za neki surf ,al nebi to stalno svirao tako da 

Spoiler: 
matori de si ti video ekranizaciju raja bez nekog opasnog reverba?
to govori samo jednu stvar... da je reverb onako sokratovski dobra stvar, kroz reverb do raja

to govori samo jednu stvar... da je reverb onako sokratovski dobra stvar, kroz reverb do raja
реверб је скроз океј, штавише, нема сурфа без реверба, и ја бих га узо!
свака част матори на куповини, да те служи дуго

свака част матори на куповини, да те служи дуго
- 
				vertigo_beat

majtimika wrote:neznam nista o tome, ali kupovina reverba je potpuno bacanje para, cak vise i do fuzz-a
Реверб ионако имаш на појачалу, а фаз сам направиш лаком интервенцијом шрафцигером по звучњаку.
П.С. А сам сам себи обећао да нећу више да тролујем теме