Tone to die for
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Tone to die for
Хајде да се држим мало теме 
Ову песму знам од кад памтим било какву музику, вртео сам тај сингл до изнемоглости на неком матором BSR грамофону. Оно што је мени специфично јесте што је то мени тон за ову песму, и ни за једну другу, уопште не знам где би овакав тон могао да се примени, али у овој песми могу да га слушам до изнемоглости.

Ову песму знам од кад памтим било какву музику, вртео сам тај сингл до изнемоглости на неком матором BSR грамофону. Оно што је мени специфично јесте што је то мени тон за ову песму, и ни за једну другу, уопште не знам где би овакав тон могао да се примени, али у овој песми могу да га слушам до изнемоглости.
Ko ima bolji ton, MK ili CA?
[youtube]5wTVLIZaxMk&feature=related[/youtube]
Planiram da pazarim neku akustiku al' sve čekam da se pojavi neka k'o ove na snimku u Mitrosu za jedno 18-19 'iljada denarjev...
[youtube]5wTVLIZaxMk&feature=related[/youtube]
Planiram da pazarim neku akustiku al' sve čekam da se pojavi neka k'o ove na snimku u Mitrosu za jedno 18-19 'iljada denarjev...
za tu lovu washburni zvuce stvarno sveCki,plus su odlicni vratovi.
[youtube]6zHKt3k28-A&feature=related[/youtube]
Unknown Hinson, Reverend sa P90 i Vox
Unknown Hinson, Reverend sa P90 i Vox

- Rocket Roll
Mnogima je i danas ovaj album primer klasičnog rok tona.
Taj Strat! Ta blackface Fender pojačala! Taj Rhodes! Te ruke Marka Forda!
Taj Strat! Ta blackface Fender pojačala! Taj Rhodes! Te ruke Marka Forda!
uuuu da Black Crowes su ono uvek imali tu neku toplu starinsku "analognu" produkciju, bar su tako zvucali
George Drakoulias je radio i the Jayhawks kad su bili na vrhuncu slave tako da ono ... 

Taj Esquire! Ta tweed Fender pojacala!Rocket Roll wrote: Taj Strat! Ta blackface Fender pojačala!
kod tog "novijeg" bluz roka...
jedino što je snimak loš, ali može tončuga da se čuje
a izjutra se okreće...
jedino što je snimak loš, ali može tončuga da se čuje
a izjutra se okreće...
Taman pomislio kako do jaja zvuče ovi P90, a onda snimio jačalo iza lika 

-
[youtube]/4s-OafVVG5U[/youtube]
sećam se da, kad sam prvi put čuo ovu stvar - odlučih da ništa ispod toga nije dovoljno clean za moje uši
(btw, što se tiče raspre oko naših muziačara i svirke..pomirite se već jednom da mi nemamo kvalitetnu muziku. Nemamo talente kao nor Britanci. I nikad ih nećemo imati)
sećam se da, kad sam prvi put čuo ovu stvar - odlučih da ništa ispod toga nije dovoljno clean za moje uši
(btw, što se tiče raspre oko naših muziačara i svirke..pomirite se već jednom da mi nemamo kvalitetnu muziku. Nemamo talente kao nor Britanci. I nikad ih nećemo imati)