Cortex wrote:Tnx!
Ma kazhem, nije precizno odsvirano no nisam mnogo ni brinuo oko toga ovaj put, ovo je bilo samo da se nakupe chlanovi benda na osnovu ideje. Takodje ti se josh vishe chini da je pogubljeno jer taj bedni program u kome sam radio a koji sam dobio uz zvuchnu haha, RiffWorks, radi po principu slaganja kockica pa onda ni nemash priliku da steknesh feel dok svirash vec ono jedno ponavljanje i gadjash da stanesh bash u delicu beat-a, slika sa neta
missslim....
Ok, nije ni bitno da bude precizno, ali ako pravis 
muziku (a to je valjda poenta, je li) mora da ima flow. Ja sam imao (imam) slican problem jer nisam navikao da sviram uz metronom/umjetne bubnjeve pa ih posle nekog vremena potpuno zanemarim, sto je u bend/live/studio varijanti potpuna katastrofa. Stoga ti i kazem da je bolje da se naviknes da snimas uz klik, bolje nego uz ovaj beat, takodje je lakse bubnjaru kome saljes deonice da sam osmisli sta bi svirao. A imas bas finih programa na netu, i za bubnjeve i sve ostalo, mada kazem ti, nije bitan aranzman neg groove 

A sto se tice sam muzike mislim da (po obicaju) prekomplikujes pa to deluje malo zbrda-zdola, mada opet buduci da ne slusam muziku koju ti gotivis mozda tako i treba. Ima nekih brzih pasaza koji su bukvalno jedva "ugurani" u tu ritmicku "kockicu", meni je to visak i odbilo bi me od daljeg slusanja  

Kao sto Nemac rece, jedva cekam da cujem u band kontekstu, tu se vecina ovih sitnih stvari ispegla...