Biram drugi!bancika wrote:no problemo, probacu za vikend da ih sve premerim ako nadjem sat-dva vremena. Biras prviMada ljudi kazu da su ovi ruski dosta manje podlozni curenju i da im gain nije toliko haotican kao kod zapadnjackih, verujem da ce biti bar 10 parova dobrih za fuzz.
Kuato Design Tycobrahe Octavia clone [1590a]
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kuato Design Tycobrahe Octavia clone [1590a]
Dva para ovdje, treci!

Cortex wrote:
Kako kida malisha, samo s njom sviram poslednjih dana, potpuno genijalno ide u neke sludge fazone chudi me da vishe bendova ne koriste na ovaj nachin
Da li moze negde da se cuje ovaj Fuzz?
Izgleda ludo!!
-
Kill surf city
Da, da, to je to, bravo...!!!Cortex wrote: http://soundcloud.com/earthless/kuato-design-octavia-clone
Tele -> Octavia -> Fulltone 69 clone -> Line 6 UX1 -> Vox ac30 simulacija
Slike uskoro!![]()
Ne mogu da verujem da zamalo da ne napravim ovaj epski efekat.
To Bancika,pogresno sam poslao tebi upit za Phaser sa LM13700,sorry
,tek sada vidim da sam to trebao poslati Maxi,posto mi je on dao predlog za taj PhaseR sa LM13700!!!
To Maxa,vidim da se kod nas moze kupiti samo LM 13700 u SO16 obliku a nema DIP16,znam da to malo menja lemljenje zbog samog kucista IC,ali da li je izvodljivo posto mu je cena pristupacna cca.100 din./kom. sto se svakako isplati,i ako imash neki predlog za montazu SO16 na board mogao bi mi pomoci savetima naravno ako si raspolozen!!!
pozz.!!!Coca!!!
To Maxa,vidim da se kod nas moze kupiti samo LM 13700 u SO16 obliku a nema DIP16,znam da to malo menja lemljenje zbog samog kucista IC,ali da li je izvodljivo posto mu je cena pristupacna cca.100 din./kom. sto se svakako isplati,i ako imash neki predlog za montazu SO16 na board mogao bi mi pomoci savetima naravno ako si raspolozen!!!
pozz.!!!Coca!!!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Mogu i meni dva para, necu jedan necu triguv'nor wrote:Dva para ovdje, treci!![]()
Ah da, cetvrti!
cekaj, ne pratim bas najbolje, jel se to javljate za ruske Ge tranzistore koje ce bancika da upari.. ako je tako ocu i ja par...
ako nije ondak nista...
ako nije ondak nista...
Jes' Luci, to je to.
Eeeee, pa za koga sam ja trazio taj drugi par ondaK?

P.S. Ako se prijavio i Dr sam za sebe, jас тогаш само еден пар!
DrGreenthumb wrote:Mogu i meni dva para, necu jedan necu triguv'nor wrote:Dva para ovdje, treci!![]()
![]()
Ah da, cetvrti!
u tom slucaju definitivno
za mene...
COCA...ja sam nasao kod nas u DIP varijanti...ako ne nadjes mislim da ja imam...E sad neznam dal ti se isplati narucivati od menecoca wrote:To Bancika,pogresno sam poslao tebi upit za Phaser sa LM13700,sorry![]()
![]()
,tek sada vidim da sam to trebao poslati Maxi,posto mi je on dao predlog za taj PhaseR sa LM13700!!!
pozz.!!!Coca!!!
A sto se tice uparenih tranzistora-racunajte i na mene
guv'nor wrote:jас тогаш само еден пар!
- DrGreenthumb
- MF veteran
Aaaaa, nije mi palo naPametguv'nor wrote:Jes' Luci, to je to.
DrGreenthumb wrote:Mogu i meni dva para, necu jedan necu triguv'nor wrote:Dva para ovdje, treci!![]()
![]()
Ah da, cetvrti!Eeeee, pa za koga sam ja trazio taj drugi par ondaK?
![]()
![]()
Nema veze, duzmem ja dva para ipak nece se baci
Ponesi sledeći put kad bahneš u bizg. Uperimo pedesedmicu u 4x12, ja pijem, drogiram se i snimam, a ti delješCortex wrote:Zvuchni zapis na zhalost nisam u mogucnosti da napravim valjano, jedino tako preko simulacija.
Vazhi se!
U jbt koja pomama za trandzhama
dobro je pa biram prvi dva para 
U jbt koja pomama za trandzhama