Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Fender strato kaster 1962
Zabavan je.
njegova beskrajna ogorcenost osvezava kao gorcina schweppes-a na ovu vrucinu 

- DJ_MY_SOUL
Najomiljenije mi je kad je pre par meseci neko sa foruma pokusao da mu obori cenu za vibrolu cini mi se
Jos se smejem kad pomislim 

- Hotstepper
...idite svirajte skale bolje... 

Meni je na kraju vrhunac koliko je čovek nepismen. Pazi sklop rečenica, da ne pominjem to što sve što treba da se piše odvojeno on spoji, pa znaci interpunkcije... E Srbijo!!!
Кристијан је у праву, ево прелазим на ћирилицу у циљу очувања нашег нам писма а мора се пазити и на граматику. Иначе увек пишем (оловком) ћирилицу па зашто не бих и овде тако куцкао. А Љубиша нека нас увесељава и даље, мада понекад ми иде на ... живце
Да ли је човек било шта икада продао, имате ли ту информацију?
Кристијан је у праву, ево прелазим на ћирилицу у циљу очувања нашег нам писма а мора се пазити и на граматику. Иначе увек пишем (оловком) ћирилицу па зашто не бих и овде тако куцкао. А Љубиша нека нас увесељава и даље, мада понекад ми иде на ... живце

- rockozaurus
Pa,jarica nema vise...NikolaNis wrote:Meni je na kraju vrhunac koliko je čovek nepismen. Pazi sklop rečenica, da ne pominjem to što sve što treba da se piše odvojeno on spoji, pa znaci interpunkcije... E Srbijo!!!

tu su sva 5
Prodajem neke pedale, pa bacite pogled >
http://www.kupujemprodajem.com/Digitech ... id=5769585
Mislim da je delay već otišao, a tu su chorus, hot rod i štimer, pa ako je nekome nešto zanimljivo, bacite poruku, može i neki popust, za forumaše
Ne zamerite, ne kači mi se poseban oglas...

http://www.kupujemprodajem.com/Digitech ... id=5769585
Mislim da je delay već otišao, a tu su chorus, hot rod i štimer, pa ako je nekome nešto zanimljivo, bacite poruku, može i neki popust, za forumaše

Ne zamerite, ne kači mi se poseban oglas...

Malopre videh,znao sam da si ti
Da prodaješ wah jbg...al ne znam ni dal bi za njega imao para

Da prodaješ wah jbg...al ne znam ni dal bi za njega imao para

Prodajem i Crunchbox, ali on nije na ovom oglasu...
Jbg, prelomio sam konačno da se upustim u rasprodaju ovih pedala da bih skupio pare za jedan delay koji merkam previše dugo.

U nekom momentu mi žao da sve to prodajem i da se cimam, ali fuck it, može se svirka izgurati i bez tih ostalih stvari (chorus, dodatni drive, pedal štimer). Mada, naravno da nije isključeno da se nešto od toga i vrati nazad kako vreme bude odmicalo...

-
Do tell.Baba Slim wrote:da bih skupio pare za jedan delay koji merkam previše dugo.
Ništa spektakularno, razočaraću te...
Ali smatram da mu u tom cenovnom rangu nema ravnog...
http://www.tcelectronic.com/novarepeater.asp
Evo par demo-a:
[youtube]nftFBHO3bUU&feature=player_embedded[/youtube]
I jedan kraći, ali staight to the f*ckin' point:

Ali smatram da mu u tom cenovnom rangu nema ravnog...
http://www.tcelectronic.com/novarepeater.asp
Evo par demo-a:
[youtube]nftFBHO3bUU&feature=player_embedded[/youtube]
I jedan kraći, ali staight to the f*ckin' point:
-
Nekako sam kapirao da ce biti bas to
Nemam dilej od 2009., pa se mislim da li da iskuliram jos neko vreme, ili uzmem nesto...sledece godine.

Nemam dilej od 2009., pa se mislim da li da iskuliram jos neko vreme, ili uzmem nesto...sledece godine.

Kačio sam je pre nekog vremena na Oprema koju nemate...
Stvarno, svaki demo koji sam poslušao zvuči svetski, i ima sve što meni treba, i daleko preko toga. A košta malo više od dilejeva iz Hardwire ili TC Tone Print serije...
Stvarno, svaki demo koji sam poslušao zvuči svetski, i ima sve što meni treba, i daleko preko toga. A košta malo više od dilejeva iz Hardwire ili TC Tone Print serije...
imam bas taj i super je, neces se pokajati.