Nisam skupio do sada pare za to jer nisu male, po mojoj proceni trebalo bi mi minimum 400-500 eura za celu akciju slanja u Englesku, plaćanja tog servisa i sve. To vredi uraditi kad-tad jer ako ga oni kao ovlašćeni servis srede i stave nalepnicu ja mogu da ga prodam na tom engleskom ebayu za soma funti prilično brzo. To bi kupio neki lik koji drži neki studio, obično se takvi lože na ove stvari. To je još jedan razlog zbog kojeg ga nisam popravio jer to sada može da bude samo studijska sprava. Ne bi teglio to na koncerte ni u ludilu jer je teška kao manja lampaška glava. On ima trafoe, lampe, taj disk, ogromno je. Pare su mi uvek odlazile na neke trenutno potrebnije stvari i tako... nikako da se skrpim za to.
Što se tiče razlike između echoplexa i njega.. pa konkretna razlika je što je echoplex tape echo a ovaj ima taj disk koji samo Binsoni imaju, to je kao neka preteča hard diska hahaha. Binson ima i lampe a echoplex postoji i solid state, postoje i neki solid state binsoni, ali nije to-to. On magnetno zapisuje zvuk na taj disk i čita ga i piše sa onim glavama koje vidiš na slici da su oko diska. Binson ima kristalno čist, blago moduliran echo/reverb zvuk koji ima samo on i to je stvarno to što čuješ na pink floyd albumima, sa stratom, hiwattom i tim Binsonom - to je to 100%. Svi Floydi sve do Wish You Were Here kada je prvi put prešao na digitalni MXR rack. Tu je i česta zabuna kod Gilmura koju ljudi imaju, on NIKADA nije koristio analogni delay, to bi za njega bilo previše mutno, koristio je Binson pa odmah digitaliju, preskočio je te analogne