To je boja tog javora, samo lak preko - neat tricktheTrooper wrote:binding su onako fino zuckasti

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
To je boja tog javora, samo lak preko - neat tricktheTrooper wrote:binding su onako fino zuckasti
A znam, al to ti je. Prvo, maltene je postao trejdmark. Ali fora je, svi pitaju a sta ce ti scallop tu? Pa da lakse bendujes. Pa ko jos benduje tu, tesko je. Exactly. Sad vise nije. I tako ukrug.Cortex wrote:meni je ok, ali nije moglo bez skalopiranja pa to ti je
Mozes da ga stavis sa koje hoces strane, isto kao sto i sedla mozes da okrenes na njemu.komil wrote:Prelepa gitara! Ali zar nije bridge stavljen natraške?Šrafići idu sa spoljne strane na Gibsonima.
Kad malo bolje razmislim, kad su šrafići ka unutra, ima i mala praktična prednost: nije bitna dužina drške šrafcigera. Kad su ka unutra, malo onda stoptail može malo da smeta šrafcigeru...LifelessDead wrote:Mozes da ga stavis sa koje hoces strane, isto kao sto i sedla mozes da okrenes na njemu.komil wrote:Prelepa gitara! Ali zar nije bridge stavljen natraške?Šrafići idu sa spoljne strane na Gibsonima.
Sve divno i lijepo, super pod rukom, finiš bez greške, kako i dolikuje tom cjenovnom rangu, i... fakin iemdžijci, sterilni i bez života. Idealna đitra za neki nu metal ili tako nešto, plastični džndžn.• set-thru construction
• 24.75” scale
• mahogany body
• 3-piece mahogany neck
• ebony fingerboard
• dot inlays w/esp at 12th fret
• emg 81 (b) / 85 (n) active pickups;
• volume & tone controls w/3-way toggle
• black hardware
• sperzel locking tuners
• bone nut
• gotoh tune-o-matic bridge w/stop tailpiece
• white binding on neck & headstock
• 24 xj frets
komil wrote:Kad malo bolje razmislim, kad su šrafići ka unutra, ima i mala praktična prednost: nije bitna dužina drške šrafcigera. Kad su ka unutra, malo onda stoptail može malo da smeta šrafcigeru...LifelessDead wrote:Mozes da ga stavis sa koje hoces strane, isto kao sto i sedla mozes da okrenes na njemu.komil wrote:Prelepa gitara! Ali zar nije bridge stavljen natraške?Šrafići idu sa spoljne strane na Gibsonima.
U međuvremenu sam bacio oko na sopstvenu gitaru, i shvatio da je razmak neck magneta do žica svega par milimetara.. Tako da ispada da u takvim (ipak čestim) slučajevima ta "obrnuta" varijanta samo komplikuje stvar (oh well)..Dersu Uzala wrote:A to, da, to ste u pravu. Samo iz tog razloga (maintenance) je obrnuto, nista ne mari.
Kakvi su magneti? Jel vuku vise na vintage ili modern zvuk? Ima li ih u Novom sadu u artistu da se probaju?nemanjavelimirovic wrote:http://www.tokai-guitars.co.uk/index.ph ... &Itemid=31
Tokai je vrh. Ovo je najjeftiniji model, a skuplji su sa nekim fensi detaljima... Nema nikakvih falinki, drvo super, zvuk super. Osecaj isti ko na bilo kom gibonu.
Nema potrebe bacati pare na Epi ili Gibson ako vam treba ovaj tip gitare. Ne salim se.
Vrlo fina đitrica.▪ Set-Neck
▪ 24.75” Scale
▪ Mahogany Body
▪ Flamed Maple Top
▪ Mahogany Neck
▪ Rosewood Fingerboard
▪ 42mm Earvana Compensated Nut
▪ Thin U Neck Contour
▪ 22 XJ Frets
▪ Chrome Hardware
▪ Grover Tuners
▪ TOM Bridge & Tail
▪ Seymour Duncan Alnico 2 Pro (B&N) p.u.
Po meni su vishe vintage, lep klin i nema mnogo kompresije, ali ja se slabo razumem u hambakere, pa necu pametovati, najbolje probati, u svakom slucaju, super gitare za male pare. Ima u svakom Artistu cini mi se.SkyHero94 wrote:
Kakvi su magneti? Jel vuku vise na vintage ili modern zvuk? Ima li ih u Novom sadu u artistu da se probaju?
vrlo moguce...Hotstepper wrote:El to onaj što visi u M-u već 3 godine?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest