Funkd wrote:Cope wrote:
Ček zar nije David Eden zlazna serija, a Eden Nemesis licenca?
Koliko ja znam, David Eden se proizvodi u USA, a Eden Nemesis jok. Mada ne znam ja kakva im je politika poslovanja. Reklo bi se da je David Eden "high end" ali eto, imas i neke jeftinije proizvode koji nose to ime.
Eden je izgleda poprilično promenio tu politiku, možda su čak i ugasili Nemesis kao brend, a u svakom slučaju je, sudeći bar po sajtu, dosta redukovan asortiman. Kriza, šta da se radi. A i koj im kriv kad su počeli da fušare.
Sve najbolje sa tim novim Eden E15 ili kako već.
Bozha wrote:Svirao malo na RS210... Ocekivao previse, cuo premalo... Sav je u dubokom, mutnom basu, snaga prilicno skromna za kutiju tih gabarita, vatazu da ne spominjem, distorzira cim gain\master predju 50%, a nema valjano resenje za dodatni box. Kad kazes kinesko, na sta pomislis, pa bas takvo...
Da a najbolje je što iza piše 600w peak power...

A realno ima 100-nak pravih.
Koristio ga par godina, dovoljno. Svideo mi se jedio zbog tok prodornog punog basa. Meni nije bio naročito mutan, naučio sam kako da ga podešavam i fino je izlazio sa bendom...
Pitam se samo kakav mu je prethodnik plave boje, a kratko vreme je bio i sledbenik u skroz crnoj boji. Ima ga još uvek jedan na k/p, neki komedijaš iz Smedereva čini mi se, već jedno 3-4 godine ga prodaje za 750 evra...