viewtopic.php?f=43&t=9757&start=30
Na strani posle ove sa linka su date tačne dimenzije boarda, i osnovne ploče i svih elemenata.

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Nece moci nikako 50x30...mislim da je 37x28 prostor u koji staje bord tako nekako...ima cini mi se i veci, samo kod nas nema..banjacNT wrote:A nereTCHe mi za dimenzije, po mogucstvu unutrasnje dimenzije. Planiram da i ja pravim pedal board pa me eto Enteresuju diminzije tog kofera, da li bi se eventualno uklopio u taj kofer. Ajd, cisto da napomenem, planiram da mi pedal board bude 50x30cm, a u visinu negde oko 12cm. Kojih je dimenzija taj tvoj board???nemanjavelimirovic wrote:NIje tru bajpas ali je super, dobar bufer... Kofer u radnji sa alatima kod nas. oko 1999 din.banjacNT wrote:Nemanja, a gde si kupio kUferat, i kojih sve dimenzija ima??? Kojih je dimenzija taj tvoj kofer???
Kako te sluzi onaj Behringer Vintage Phase, jel jede malo osnovni signal gitare ili jok? Jel tru baj pas?

Onda si izgleda uzeo za nijansu manji, drugi po veličini izgleda...nemanjavelimirovic wrote:Nece moci nikako 50x30...mislim da je 37x28 prostor u koji staje bord tako nekako...ima cini mi se i veci, samo kod nas nema..
Visina bi trebala da bude okej 12cm...
Baci pogled, pa ako te nešto dodatno zanima, slobodno me kontaktiraj na pp...banjacNT wrote:@ Baba Slim
Hvala rodela, sad cu da pogledam o ceSmu se radi...

Mislim da nema potrebe, ja isto ispred sebe držim stalak za mikrofon, stavljam ga sa desne strane boarda tako da board smestim između 2 od 3 nogare stalka, s tim da mi je dovoljno da odmaknem nogaru 2-3 cm od wah-a, i uopšte mi ne smeta pri korišćenju, plus što mi se čini da tako najmanje mesta na bini zauzmem.banjacNT wrote:Wah, Boze zdravlja, kad budem kupio, ici ce odvojeno, jer ce mi u suprotnom smetati mikrofon dok budem svirao wah, jer u bendu (glumim da) pevam pratece vokale.
Ovima za alat?Kill surf city wrote:Ja nesto ne verujem tim koferima, video sam previse raspalih, za kratko vreme.

A jbg, iskustvo, al ja se krivim kada sviram gitaru ko pijan, jos pa kada budem nagazio wah... ne smem ni da pomislim...Baba Slim wrote:Mislim da nema potrebe, ja isto ispred sebe držim stalak za mikrofon, stavljam ga sa desne strane boarda tako da board smestim između 2 od 3 nogare stalka, s tim da mi je dovoljno da odmaknem nogaru 2-3 cm od wah-a, i uopšte mi ne smeta pri korišćenju, plus što mi se čini da tako najmanje mesta na bini zauzmem.banjacNT wrote:Wah, Boze zdravlja, kad budem kupio, ici ce odvojeno, jer ce mi u suprotnom smetati mikrofon dok budem svirao wah, jer u bendu (glumim da) pevam pratece vokale.

Woby house je imao takve kofere, pre par meseci, kada sam trazio za sebe.banjacNT wrote:Jel zna neko u Nisu gde bi mogao da kupim takav kofer???

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest