Forumasi treba mi iskreni savet .... Ovako imam IBANEZ RG 350 EX ... kupio sam polovnjaka ali kako ga nisam cuvao sad se sje**a. JBG.
Danas sam mu skinuo pickguard koji ima oštećenja od trzalice pa je
Pitanje broj 1: Čime da prefarbam pickguard(koji je od plastike) i kako to da uradim da bude ravnomerno:D
Pitanje broj 2: Na bridge-u mi se na nekim sekvencama skinuo sjaj..ako znate na šta mislim pa me interesuje KAKO TO MOGU DA SREDIM, Dal mogu nečim da premažem da se to sredi ipak me to mnogo nervira
Pitanje broj 3: Isto mi se desilo i sa magnetima.Pošto je H- s - H konfiguracija i INFINITY magneti koji su pristojni.Na onim tačkicama po sred magneta pojavila se korozija ali baš korozija.KAKO SE TO SKIDA LJUDI TO MI IDE NA ŽIVCE
Pitanje broj 4: ključno pitanje, prethodna 3 sam pitao da bi znao šta bi mi od materijala trebalo, ali ja to ipak ne bih radio, jer se plašim da ću biti nezadovoljan.TREBA MI NEKI
DOBAR MAJSTOR IZ BEOGRADA KOJI BI MI URADIO SLEDEĆE:
1)Prefarbao pickguard NEČIM (FARBA KREČ ŠTA GOD)i sredio ga
2)Rešio se korozije na magnetima na onim rupicama
3)Sredio koroziju na bridge-u i ispolirao (DA MU VRATI STARI SJAJ

)
4)Setovao nove žice i podesio intonaciju
5)Podesio magnete i proverio elektroniku(jer me prcka tone potenciometar)
6)Promenio pragove pošto su se ovi istrošili
7)Stavio novi top-lock jer sam ovaj zajebao(tj. zajebale ga baje što su mi radile setup prošli put)

I pobrinuo se malo oko higijene
Dakle ako neko zna takvog majstora neka mi pusti PM(a i meni bi bilo lakše da ne jurim u moru postova) ako ne želi da ga reklamira ili kako god.
U principu želeo bih da mi bude kao kad sam je isterao iz prodavnice.Materijal + Njegove ruke plaćam u naturi.3 kokoške i koza. Šalim se znači po mogućstvu da ne dere kožu od kostiju, i da je DOBAR.Eto toliko od mene nadam se da će mi neko pomoći.Imao sam i slike ali sam ih izgubio, a mene sva ta korozija nekako mnogo nervira jer je estetski bljak a ja se kunem da ću ubuduće voditi računa 3 puta više nego do sada

kakvi 3, 33 puta.