Nebojša, jel ti mene zajebavaš, al ono, stvarno, ili te riba ostavila ili si ovako nakurčen od jutros?
Dakle, lični stav korisnika nebojsak je da u rokenrolu nema dobrih pesama od strane muzičara koji su odlični tehničari na svom instrumentu, a pritom se njihov rad u bendu svodi na apsolutno liderstvo i bend im je samo pratnja.
Prvo si udario plus jedan kad je Sinisake to rekao a zatim si sad ponovio. Šta ja tebi imam da podmećem, to je tvoj stav. Meni je takav stav detinjast, a koliko vidim tvoja argumentacija je da ne jebeš živu silu, da ti niko nije autoritet i da to stoji jer ti tako misliš. Što je tvoje pravo na kraju krajeva. Pa onda ne znam odakle sad tebi neko laganje i podmetanje. Jesi li rekao ili nisi to rekao? Dalje, tvoje "apsolutno liderstvo i bend im je pratnja" koje po tebi očigledno pravi razliku je relativna kategorija jer ja sam kao klinac gotivio Ingvetove pesme sa prvih albuma i kako peva Jeff Scott Soto na primer, jer sam pre toga voleo Purple, Rainbow i Dio-a čije je muzika uticala na debelog šredera. Po tebi se izgleda podrazumeva da ako je gitarista glavni onda je muzika nebitna, ali to brate nije tako u praksi. Drugo, rečenica ti nije sasvim jasna, a lupio si i plus Sinisake-u koji je mislio generalno na hi tech gitariste.
Šta sad hoćeš da kažeš, ako je gitarista hi tech, a šreduje ali u bendu gde nije gazda onda se ne važi tvoja tvrdnja? Znači lupam, Petrucci se ne važi u tvojoj izjavi?