Mozete odma da bacite karte na stonebojsak wrote:Pratim i podižemnenadnenad wrote: o sviranju da ne pricam

Tako se svira i to je taj famozni filing.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Mozete odma da bacite karte na stonebojsak wrote:Pratim i podižemnenadnenad wrote: o sviranju da ne pricam
O, pardoniram.Kill surf city wrote:Djede, ovo je redak on topic : Tone to die for: odgovor na prethodnim stranama treda, nema veze sa virtuoz™ diskusijom.
Ne znam što su je toliko skratili, a i malo mi je toned down, što je čudno sa obzirom koga je pozvao u goste. Možda zbog tog albuma kao celine, da ne bi štrčala mnogo, ali opet i mene mnogo više radi original.Dersu Uzala wrote:Prvi klip, imao sam takve probe. Nit ja slusam njega nit on slusa mene, ali samo da me ne nadjaca. Tojes, ne daj boze da tu neko pocne da koristi muzicke pauze kao vremenske intervale, a oni postoje jel.
A ovo drugo kad sam cuo jos onomad, stajaznam. To sam mogo onda i ja da uradim. Ne diraj klasike. Bilo je to famozno prvi put, ne treba to dirati.
Mada kapiram, za nekoga ko to cuje prvi put, ono explozija u mozgu. Ali meni je prva ili originalna verzija u principu uvek najjaca. Ima tu psihologije.
ssmc wrote:EMG jack? Valjda switchcraft? Oni teško da su loši.
Aferim. Zvuk je u glavi, a oprema sluzi da se taj zvuk iz glave nasteluje u eteru. Da cuje i uvo (znaci neka suluda povratna sprega za izvodjaca/muzicara, cuje ono sto je zamislio, i tu onda nema druge nego da se upiski u kozne gatjice od srece). A i da publika cuje, i boze moj, sto da ne uziva i mazno/opcinjeno gleda izvodjaca, kao prija im.guv'nor wrote:Mada meni opasno dojajno zvuči šta god Mark dohvati.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest