TEMPLE OF THE SMOKE

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
+Hopkins+

Re: TEMPLE OF THE SMOKE

Post by +Hopkins+ » 10 Aug 2012, 15:25

Hvala za predloge Randy, ta plaža je maestralna stvar ali takve stvari su obično pakao za organizovati zbog struje, jedino ako nema neki klub tu ili kafić koji bi pristao da im se priključimo a i onda je problem oko razglasa, miksete i svih tih stvari, onda nam ni kombi nije dovoljan trebao bi nam kamion hehehe. Mogli bi taj route da sredimo.

Nenade hvala na informaciji, sada sam tek provalio da se otvorio taj novi prostor, izgleda super stvarno, stupiću u kontakt sa njima i probati da sredim nešto, bilo bi carski.

Cicmila!!
Pripadnik lepseg pola

Post by Cicmila!! » 10 Aug 2012, 16:20

+Hopkins+ wrote:
Cicmila!! wrote:ja ne mogu temple da slusam gajbi iskreno, ne znam zasto. na svirci ste do jaja, posecivacu vise, al gajbi ne mogu nikako majke mi! :mrgreen: :ziveli:
Ne mogu ni ja, užasan mi je album, sada bi toliko stvari promenio ali avaj... prvi mačići se u vodu bacaju :ziveli:
Nadam se da će ti se drugi svideti više kada izađe, ako te bude zanimalo da ga poslušaš.

Krećemo sada od septembra opet ubitačno sa koncertima. Po Srbiji će biti BG i NS sigurno, možda još nešto ubacimo ali sve zavisi od tih organizatora, jbg, većina drugih bendova ide kolima i onda su im troškovi mnogo manji a mi moramo uvek sa kombijem koji iznajmljujemo i onda je uvek frka za kintu.

Randy daj neki predlog ili kontakt za NS a da nije CK13, ništa protiv tog kluba nego smo dva puta tamo svirali pa bi voleo da probamo negde drugde, pogotovo što mislim da u CK13 dolazi neka profilisana ekipa.. šta znam. Inače to je jedan od najboljih klubova u Srbiji za svirke, baš je sve na mestu, kao po Evropi.
e ali nisu mi lose pesme, samo ne umem da objasnim tu pojavu. bolji ste mi uzivo :lol: jedino deadly skies pustim nekad
vidimo se na svirci :ziveli:

Stalker
Strelok

Post by Stalker » 10 Aug 2012, 17:20

ja imam identično mišljenje kao cica, no pun intended. da vas pitam: u kojoj pesmi vokališete kroz vocoder? svirali ste to u domu omladine prošle godine, meni daleko najomiljenija vaša stvar

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 12 Aug 2012, 12:17

Ta pesma sa vokoderom se zove "Temple of the Smoke", biće sada na novom albumu, čućete uskoro.

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 16 Aug 2012, 20:30

Evo jedna od pesama sa novog albuma. Sve je gotovo, tražimo izdavača i nadamo se da će i to biti što pre gotovo.

http://soundcloud.com/temple-of-the-smoke/out-into-the-crimson-night

Void
kulen zmija

Post by Void » 17 Aug 2012, 18:38

одлично!

како бас брије феноменално кроз целу ствар :D

Void
kulen zmija

Post by Void » 30 Aug 2012, 00:28

колико сте најјачи бенд па то је језиво!

свака част, мислим, и раније сам вам честитао, ал' сада сте надбенд и по! :ziveli:

П.С. Хопкинше, Хопкинше, јел' још возиш оног Вошбурна или је он излетео из комбинација због Страта? Баш сам гледао неке слике од раније, па се сетио да питам.

Void
kulen zmija

Post by Void » 30 Aug 2012, 03:29

е да, а да пробате да сконтате Студио М у Новом Саду. Видим да су тамо многи свирали: Прај, Луде Краветине, Герника, Супер Конфјужн, итд, итд...

сцена је дојаја, бина и више него довоњно велика, иза на платну можете да распичите псиџа видео материјале...пробајте да сконтате, ја не знам како то тамо иде, али сам баш вечерас гледао Супер Конфјужн и сетио се да би тај простор за вас био одличан. Можда нешто у склопу "Грувања" да сконтате, исцимате или тако нешто. Оно што је проверено је да би дошла гомила људи да вас гледа, наравно са доктором Војдом који би јахао на челу те психоделичне колоне :mrgreen:

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 30 Aug 2012, 10:50

Ej hvala! Da, Studio M bi bio ekstra, aj videću da sredimo to.

Washburn mi sada stoji kući, na njemu uglavnom pravim pesme pa ih rasviravam na stratu. Koristio sam kratko vreme obe gitare dok nisam zamenio bridge magnet na stratu da bude malo masniji i sada sve radi kako treba. :D :ziveli:

Void
kulen zmija

Post by Void » 30 Aug 2012, 11:03

капирам да је та њихова бина скроз на нивоу, може да стане цео бенд без проблема, плус можеш да довучеш типа 2 ћилима и наргилу, иза на платну опичиш неки виртуел есид трип и све дојаја :D

чек, сад држиш Страта у Цис? :D

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 30 Aug 2012, 11:26

malo kasnim sa preslushavanjem novih stvari ali ne mari.

bice da je Street of shifting signs kruna vashe dosadashnje karijere :ziveli:

Void
kulen zmija

Post by Void » 30 Aug 2012, 11:29

капирам да ће цео албум бити једна невероватна победа :)

+Hopkins+

Post by +Hopkins+ » 30 Aug 2012, 11:42

Mi smo generalno zadovoljni kako je ispalo, videćemo šta će drugi misliti, mada je to sekundarno, ne sviramo za "druge" nego za nas hehehe. Drago mi je da vam se sviđa :ziveli:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 30 Aug 2012, 11:52

kad će svirate?

Post Reply