chekaj malo, jel ga on tom prilikom i doterao za nis ili si dobio amp postom / kurirskim sluzbama? ako je ovo drugo, ne mogu da verujem da si to tako uradio...ja bih jedino od nekoga sa foruma tako kupio pojachaloNaime, posto sam ja iz Nisa poslao sam burazera iz Bg-a da ide pogleda i proveri pojacalo.
drugo, necu da pravim pretpostavke o tome kako zhivish i kako zaradjujesh, ali ljudi danas krvavo odvajaju pa i 250e za amp i mislim da se prema prevari odnosish preblago i dosta stoichki. nisam nasilnik, ali ni potpuni pacifista, od kad sam zaradjujem radeci posao koji me manje-vishe ne dotiche vidim sebe kako u tvojoj situaciji odlazim sa rodjacima mafijozama i kazhnjavam goveda
 shta god, mislim da ne smesh tako olako da se odnosish prema prevari, nije to samo izolovan sluchaj, to se posle translira na chitavo drushtvo. osim toga, za 250 + 150e ulaganja, mogao si u startu da kupish neki drugi bolji amp
 shta god, mislim da ne smesh tako olako da se odnosish prema prevari, nije to samo izolovan sluchaj, to se posle translira na chitavo drushtvo. osim toga, za 250 + 150e ulaganja, mogao si u startu da kupish neki drugi bolji amp

eventualno za neke probe..nista specijalno..a tako za nekih 70evr bi mi bilo vrh.
  eventualno za neke probe..nista specijalno..a tako za nekih 70evr bi mi bilo vrh.