Gde si ga nabavio? Pitao sam u nekoj drugoj temi za ove pedale, niko nista ne odgovorirock action wrote:
odusevljen.
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
- rock action

preko thomanna
drug iz nemacke narucio tamo pa kad sam ga posetio prosle nedelje pokupio sam pedalu i doneo je

drug iz nemacke narucio tamo pa kad sam ga posetio prosle nedelje pokupio sam pedalu i doneo je
Malopre sam slušao šta može. Zamalo da se samozadovoljim  

Sjajno, nema šta.

Sjajno, nema šta.
- nikolic025

Evo,sveze iz Turske...
sve zajedno 5 eura kod kineza u bloku  

- nikolic025

Da...
Darabuka je bila 28 lira (oko 13E),a kod nas ne nema tih dimenzija ispod 30E,sljaka kao blesava,nargila,prava,upotrebljiva,provereno 35 lira i to jedna od jeftinijih,a turski saz je bio 65 lira,radi,drzi stim i ima extra zvuk...Jeste to jeftinije i vise za ukras i uspomenu,ali je funkcionalno u potpunosti...

Darabuka je bila 28 lira (oko 13E),a kod nas ne nema tih dimenzija ispod 30E,sljaka kao blesava,nargila,prava,upotrebljiva,provereno 35 lira i to jedna od jeftinijih,a turski saz je bio 65 lira,radi,drzi stim i ima extra zvuk...Jeste to jeftinije i vise za ukras i uspomenu,ali je funkcionalno u potpunosti...
ma sorrr ja se malo poshalio  
 mora da imaju ludila od radnji za te folk instrumente nego treba provaliti gde  

- nikolic025

Ima,ali u vecim gradovim,meni bio najblizi Izmir,al on ima 5.000.000 stanovnika i bas mi se nije dalo da trazim po tolikom gradu prodavnice,nego sam u Kusadasiu u prodavnicama suvenira nasao ovo.A inace svaka 5 ima nesto od toga...Ima i muzicka radnja,ali tamo ispod 300 lira nije nista...U glavnom nasao sam u jednoj radnji sve moguce turske zicane kako vise,raspametio sam se...I saz i ut i veliki saz i ko zna sta sve ima i sta sve nema...Al i ovo sam jedva doneo u busu,a ne neki veci da sam uzeo...Ima i keramickih darabuka i nekih rucno rezbarenih,ali su bili po 100E i vise...Ovo je sasvim dovoljno za moje potrebe...

Kul.Ovo u sredini me podseti na onu scenu iz Banovic Strahinje:"Alija,daj srk hasisa!"

Ja b' reko da je to sasvim ok sto se tiče mojih delay potreba.
Čekam 1.9. da vidim kako ću se snaci sa ovim šaltanjem po preset-ima.
Čestitke guvnor! Ok je ovo sprava aj supouz, vrlo profi, ja uzeh Line 6 Echo Park za neke sitne novce, u poslednje vreme gledam da umanjim PB do granica maksimalne optimalnosti, ali ako bih uzeo nešto veće bio bi to ovaj tvoj Boss verovatno, čekamo 1. 9.  

- 
				Kill surf city

+cestitke
Posle nekoliko godina, odlucih da je jope vreme za dilej. Pobeze mi cim sam skupio novce, vrhunski osecaj.

Posle nekoliko godina, odlucih da je jope vreme za dilej. Pobeze mi cim sam skupio novce, vrhunski osecaj.