Tone to die for

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Varenika

Re: Tone to die for

Post by Varenika » 23 Aug 2012, 13:17

meni je simpa kad neko iz nekog razloga zeli da ostavi sto upecatljiviji prvi utisak, ko da je u prici sa srednje inteligentnom ribom, pa ima sanse da se ovajdi :ziveli:

zwelj

Post by zwelj » 23 Aug 2012, 13:28

parker wrote:U vezi ove opservacije zvane "momče smanji doživljaj"
Ti si šefe juče došao na forum pa kapiram taj tvoj stav. Mi ostali smo ovde malo poduže i nemali broj puta smo istrpeli razne đedove faze i raspoloženja, ovo je bila lepa prilika da da malo legitimiteta raznim stepenima proseravanja (pa i pišanja po smrtnicima sa foruma)!
Tako da, ti sad ispadaš velikodušan u ovoj pobedici i to je lepo, samo moraš da znaš da forum ima svoju istoriju i od pre nego si ti stigao ovde
NHF. Ako se ne varam, Dersua poznajem daleko pre i predhistorije ovog foruma, tako da svaka kvalifikacija koja ide dalje od "Sofronija lajavog krelca", po meni, nije primerena... :ziveli:

parker

Post by parker » 23 Aug 2012, 13:34

kako god, vidim da uz vas dva genijalca ja ispadoh kreten..
mislio sam da je djed nesto vise od proseravanja i teoretisanja kakvo ovde obicno plasira
mozda i jeste al ne videsmo nista od toga, sve ostaje i dalje u domenu foliranja

aj ziveli :ziveli:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 23 Aug 2012, 18:21

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 23 Aug 2012, 20:45

[youtube]WmYiUYGi7Bo&feature=channel&list=UL[/youtube]

sinisake
The original one

Post by sinisake » 23 Aug 2012, 20:51

Najs. :1:

Tufli

Post by Tufli » 23 Aug 2012, 21:09

Gitara je odlichna , ali taj Vibroverb iz '63 kida kako radi. I taj reverb sa ampa :bounce: :bow:

pedja 81

Post by pedja 81 » 23 Aug 2012, 21:21

zwelj wrote:
parker wrote:a bre, izazvan si, ne razocaravaj nas.. da smo na divljem zapadu sad bi lezao u prasini..
Ok momce, smanji dozivljaj... Dersu nije imao lose namere i nicim nije zasluzio da "lezi u prasini". Na zalost, cinjenica je da su velike price i teorije o muzici i umetnosti uopste, sjajan alibi za svakojake oblike relativizacije i manipulacije. Dersu ide samo zdravorazumskom, empirijskom logikom odvajanja zita od kukolja, no ni empirija nije dovoljna kao metoda u kompleksnim epistemoloskim sistemima evaluacije, tako da ako i nema dokumentovanog reprezentativnog outputa, ne znaci i nuzno da ga to diskredituje, jos uvek moze postojati kao potencijal koji ceka svoju priliku. To je cesto Problem mentalne rezolucije pojedinca. Oni sa visom rezolucijom modeliraju kompleksne, visedimenzionalne i polimorfne reprezentacije, resursno daleko zahtevnije i teze za uspesno strukturiranje, zato smo tako cesto svedoci da su u realitetu, primitivne i rudimentarne prirode vrlo sposobne , uspesne i delotvorne jer u okvirima njihovih relativno, siromasnih reprezentacija, nema puno mesta za dvojbe, thread-ovi ideja kojima barataju su visoko prioritetizovane konkretnim, zanemarujuci "periferni mentalni vid" koji je obicno i glavna preokupacija visokorezolutnih, a tu je nezaobilazno i problem super ega koji filtrira sve sto nije u extremima njegovih kriterijuma, lisavajuci ih otelotvorenja i konkretizacije dela... Ovo mi pomalo lici na apologiju zivotnih gubitnika, ili je mozda to tako samo iz vizure apsurda nasih kriterijuma...
Uvek sam se u zivotu trudio da me ljudi razumeju šta pričam.Nikad mi nije bilo jasno zašto neko pokazuje svoju inteligenciju time što se trudi da ga niko ili vrlo mali broj ljudi razume.

nebojsak

Post by nebojsak » 23 Aug 2012, 21:55

nebojsak wrote:Mwni bi srca i duše bili namireni da čujem Kickstart My Heart u đedovoj izvedbi, od početka do kraja.
:bravo: ajde đede, učini imetu™. Za tebe je to pičkin dim :kiss: al sve sa ronilačkom bonbom sa početka.

parker

Post by parker » 23 Aug 2012, 22:02

Ma nema ništa od toga.. Ja sam se nadao da će biti neki dvoboj i reko' sad će đed da ga pocepa i sve to al jok, skloni se đed sa crte.
Još sam ispao usput i neka dileja i to prozva me đed za kojeg sam navijao :O.o:

dejankuki
Ćale - moderator

Post by dejankuki » 23 Aug 2012, 22:54

Dersu Uzala wrote:
sinisake wrote:+kozne gace
:1:

Vidi ovi, svadjajuci se, pletu legendu.

Ne mislis?

55?

Stajaznam.

Deki.

Kuki?

Dekikuki?

Kukideki?

Kitakat?

Ovokat?

KnightOfDoomKat?

Tako da ono, to nam je, sto nam je. :bambi: :(

????? molim.. neko zvao??? Dersu sta je bilo.. neko te diro.... ????

komil

Post by komil » 24 Aug 2012, 09:09

pedja 81 wrote:Uvek sam se u zivotu trudio da me ljudi razumeju šta pričam.Nikad mi nije bilo jasno zašto neko pokazuje svoju inteligenciju time što se trudi da ga niko ili vrlo mali broj ljudi razume.
Opusti se, to je bio samo jazzerski stil govora, ništa više :) :ziveli:

p.s.
Zapravo, nije ozbiljno ni tako loša ideja: po stilu pisanja na forumu provaljivati ko kakvu muziku svira i sluša. Ovako napamet mi se čini da ne bih bio loš u tom pogađanju. :lol:

nodi

Post by nodi » 24 Aug 2012, 11:09

Ja kad sam video reci, nisam ni hteo da citam. :lol:

Ajd' kad si tako dobar pogodi sta ja slusam, al' bez gledanja u postove ;)

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 24 Aug 2012, 13:15

drums bagpipes and overdriven guitars

komil

Post by komil » 24 Aug 2012, 13:19

nodi wrote:Ajd' kad si tako dobar pogodi sta ja slusam, al' bez gledanja u postove ;)
Javlja mi se, javlja mi se, kao kroz maglu, slika, crno bela, John Fruscainte...

A što bez gledanja u postove? Pa to oduzima sve čari...

Post Reply