Da.Dersu Uzala wrote: Zoki, jer si ti?

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Da.Dersu Uzala wrote: Zoki, jer si ti?
Pa zato sto ces u postovima procitati sta sviramkomil wrote:Javlja mi se, javlja mi se, kao kroz maglu, slika, crno bela, John Fruscainte...nodi wrote:Ajd' kad si tako dobar pogodi sta ja slusam, al' bez gledanja u postove
A što bez gledanja u postove? Pa to oduzima sve čari...
Da, da... Ovde smo imali jednu triton substituciju, pa enharmonsku modulaciju, zatim jednu augmetaciju, pa delayed resolution i konacno turnaround.komil wrote:Opusti se, to je bio samo jazzerski stil govora, ništa višepedja 81 wrote:Uvek sam se u zivotu trudio da me ljudi razumeju šta pričam.Nikad mi nije bilo jasno zašto neko pokazuje svoju inteligenciju time što se trudi da ga niko ili vrlo mali broj ljudi razume.![]()
![]()
Hvala. I appreciate itnodi wrote:^ U, sto si u ovom prvom pasusu pametan!
Алене Опростиdweezil wrote:kucamo na vrata zaboravljenih asova
Dapace.zwelj wrote:Da.Dersu Uzala wrote: Zoki, jer si ti?Vidim, miljenik si foruma, mada, ni meni ne ide lose...
Oops, looks like we can't find that page!zwelj wrote:Dersu Uzala wrote:Elem, zweljo, daj nesto novije ako imas, ne mora da je virtuozno, ako nisi u medjuvremenu zakrljzao od muke, daj nesto od juce.
Nemam..., sporo se punim a brzo praznim, no eto nam novog desetljeca pa mozda i bude. Evo ti pocuj ovaj izvadak, gde gostovah prebirajuci vibrafon guitar synthom...
http://soundcloud.com/user738286968/hill
Dersu Uzala wrote:Oops, looks like we can't find that page!zwelj wrote:Dersu Uzala wrote:Elem, zweljo, daj nesto novije ako imas, ne mora da je virtuozno, ako nisi u medjuvremenu zakrljzao od muke, daj nesto od juce.
Nemam..., sporo se punim a brzo praznim, no eto nam novog desetljeca pa mozda i bude. Evo ti pocuj ovaj izvadak, gde gostovah prebirajuci vibrafon guitar synthom...
http://soundcloud.com/user738286968/hill
Problem je u tome sto je zwelja moj stari drugar ZokiAlDiMeola, i nema sanse da mu izadjem na crtu.parker wrote:Ma nema ništa od toga.. Ja sam se nadao da će biti neki dvoboj i reko' sad će đed da ga pocepa i sve to al jok, skloni se đed sa crte.
Još sam ispao usput i neka dileja i to prozva me đed za kojeg sam navijao
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests