Ja totalno cujem razliku. Video sam ovaj video (no pun intended) onomad, pre godin dana. Mozda i dve. Ne mogu ja taj zvuk da pobrkam sa mojim gitarama, mada Mesa Boogie-ji, perverzno napravo kak'o jeste, oce da se zafrkava sa ljuckom percepcijom.komil wrote: Poenta videa je da pokaže koliko je pickup bitan. Međutim, kad malo razmisliš, na drugi pogled, shvatiš da beton nije baš toliko loš materijal za gitaru (ne koliko govore u tom videu)!
Prema tome, zgutajte ovo sa zrnom soli.
Micim ok, prvo, probo sam (ne beton, ali mermer). Micim, alo. Probo sam svasta. Joj cega se svi nisu dosetili. Micim, believe you me. E sad, nisam probao gitaru od plutonijuma i to. Stroncijuma. Sve ovo sto imaju, probo. Uredno.
Alo bre, pa probao sam i sve ovo o cemu mu ga dajete, braco postovana. I zato me nervirate, stoko. Da ste probali sve to, skapirali bi da Boza moze to isto da napravi, a sad da li treba da se ceka 357 godina (see what I did there?) da to drvo 'ozivi' od svirke? Alo, bre.
Zappa lepo reko.
Znaci, izaberes sebi parce drveta i odneses Olegu, Nidzi, Miki i svima koje sam zaboravio, ali ja bi ovima trima haverima narucio. Micim, ne znate vi Djeda, Djed je pionir custom shopova (tojes' narucivanja od istih, domacih), tako da je debelokozac. Ono, odrade mu djitru, on zahvalan. A vi momci, treba da ste srecni. Ja da nisam papak ko sto jesam, i da zivim u Palmira Toljatija ko nekad, narucivo bi samo djitre od ovih frikova, i pojacala od Pece. Neverovatno koliko se ljudi loze na 'firmu'.
Posto se loze, we gotta play that way, all of us, i onda Goran i Peca moraju da ulazu pare u gluposti 'mesto da ulazu 'di treba. Sve ce to da vam objasne ovi Masters Of Business Administration.
Godspeed.