Tom Morello
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Tom Morello
ovako sam ja negde procitao...sad da li je tacno sigurno ce znati ljudi koji su tockovi ucenici ili poznanici...da je on posle hendrixa stvarno nesto novo uveo u muziku...ali za mene je neverovatan...potpuno drugaciji pristup gitari i veoma zanimljiv i unikatan...
-
jaka stvar da natera gitaru da mjauče
a gde je tu Muzika?
a gde je tu Muzika?
tom morrello dok je tripovao da je kantautor
me likes very much
још увек то ради.
ал' мени је много готиван трип.
ал' мени је много готиван трип.
prvi album strava, drugi album 'nako... pored title track-a ništa mi nije onako baš dojajno
a prvi album sam voštio sećam se i pre nego je izašao, procureo negde, pržio se ko klinac znao napamet ceo album jbte... al meni je baš gotivan, ima prijatan glas čovek, a muzički onako baš laganica
a prvi album sam voštio sećam se i pre nego je izašao, procureo negde, pržio se ko klinac znao napamet ceo album jbte... al meni je baš gotivan, ima prijatan glas čovek, a muzički onako baš laganica
Tom Morello alfa-čovek, end of story. Prosto je evidentno da je posle Rejdža gitara počela na novi način da se svira u hevi muzici, pa i šire, počevši od Adama Džonsa, pa nadalje, primera ima bazilion. Njegove albume nisam preslušao, ali sam veliki fen RATM-a. Čuo sam da ljudi nisu nešto oduševljeni generalno, ali baciću uho.
Last edited by Stalker on 31 Aug 2012, 02:37, edited 1 time in total.
ma ljudi čim zinu seru
ја сам слушао само први и скроз је до јаја. Оно, ништа компликовано, музика лаганезе и пржи фино по текстовима. Мени је то довољно.
kad sam prvi put cuo ratm, devedesetih, ostao sam zgranut da to moze i tako.. jedan od bendova koji je bas zaokrenuo muziku svog vremena, bravo!
- Dersu Uzala
Progovorise strucnjaci. Cveljo?
Мени је најјаче било кад су га питали ко су му били највећу утицаји што се звука тиче, и лик мртав 'ладан као: "пааааа, највише Саут Сајд хип хоп, Доктор дре и тако то"
хаха
хаха
ja čuo da ga je MAB učio gitari kad je bio na faksu