Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Nema opreme koje nemam.
Vezu za poso
nebojsak wrote:Nema opreme koje nemam.

duane
Ovo nabavljam pod hitno, kako god znam i umem, i u dogovoru sa majtimikom stavljam na Telebabu, a i na gitaru koja je tek u planu...
http://www.luminlay.com/galleryjp.html
http://www.luminlay.com/galleryjp.html
иииии дојаја 

Poslao im ja mail pre par sati, u fazonu - ''da li šaljete u Srbiju, nemamo PayPal ovde, ali ako nađem načina da vam uplatim, da li šaljete uopšte u Srbiju'', i odgovore mi jako brzo da nema nikakvih problema, šalju avionskom poštom i poštarina bi bila 300 jena, što je oko 3 evra, bez obzira na količinu.
I pošalje mi još jedan mail u kome kaže:
''In addition to our previous e-mail, we inform you that we usually ship Luminlay by airmail. As we would like to check if Luminlay reaches you safely,
we will send you some Luminlay samples, free of charge. Please tell us which samples you would like to have, by item numbers (for example, SB-25, SG-20, etc.).
We need your exact shipping address.
Best regards...''
Tako da, odgovorio sam im i poslao adresu, tako da, videćemo da li će poslati uzorak, i da li će stići...
Japanci kraljevi. Nema zajebancije.

I pošalje mi još jedan mail u kome kaže:
''In addition to our previous e-mail, we inform you that we usually ship Luminlay by airmail. As we would like to check if Luminlay reaches you safely,
we will send you some Luminlay samples, free of charge. Please tell us which samples you would like to have, by item numbers (for example, SB-25, SG-20, etc.).
We need your exact shipping address.
Best regards...''
Tako da, odgovorio sam im i poslao adresu, tako da, videćemo da li će poslati uzorak, i da li će stići...

Japanci kraljevi. Nema zajebancije.

honorabru
I, ladno su mi odgovorili pre pola sata da će mi danas poslati uzorak avionskom poštom, i samo da im javim da li je stiglo kako treba, i da bi videli koliko je vremena potrebno da se isporuči ovde...
Kada stigne, okačiću slike naravno.
I, ako uzorak sam ne bude dovoljan svojom dužinom da ga majti ugradi komplet na Telca (treba 10 tačkica, a standardno pakovanje je dužine 60mm što je taman dovoljno), neću ga ugrađivati delimično, već bih onda zainteresovanima poslao parče uzorka, pa ako bude zainteresovanih, možemo iskombinovati nekako da grupno poručimo u jednom paketu koliko treba...
Ja bih sebi svakako naručio za Telca, i za buduću gitaru, ali striktno samo za side markere, ove spreda bih ostavio standardne.

Kada stigne, okačiću slike naravno.
I, ako uzorak sam ne bude dovoljan svojom dužinom da ga majti ugradi komplet na Telca (treba 10 tačkica, a standardno pakovanje je dužine 60mm što je taman dovoljno), neću ga ugrađivati delimično, već bih onda zainteresovanima poslao parče uzorka, pa ako bude zainteresovanih, možemo iskombinovati nekako da grupno poručimo u jednom paketu koliko treba...
Ja bih sebi svakako naručio za Telca, i za buduću gitaru, ali striktno samo za side markere, ove spreda bih ostavio standardne.
Uf, do jaja je ovo, uzeo bi i ja za side markere, samo sto nije uopste jeftino koliko mi se cini :/
Pa, google kaze da je 1800jena oko 18e, a ovi sa crnim prstenom oko svetlece unutrasnjosti su 2000jena znaci oko 20e, plus 3 evra postarina bez obzira na kolicinu.
E sad, ono sto mene jako zanima jeste da li cu sada morati bilo sta da platim za besplatne uzorke osim te postarine... I koliko ce vremena trebati da stigne, naravno...
Ima jeftinijih resenja, malo sam potrazio, okacicu linkove kasnije, ali nekako mi ovo uliva najvise poverenja, narocito sto kazu da svetlo traje vise od par sati, ako se markeri "napune" kako treba.
E sad, ono sto mene jako zanima jeste da li cu sada morati bilo sta da platim za besplatne uzorke osim te postarine... I koliko ce vremena trebati da stigne, naravno...
Ima jeftinijih resenja, malo sam potrazio, okacicu linkove kasnije, ali nekako mi ovo uliva najvise poverenja, narocito sto kazu da svetlo traje vise od par sati, ako se markeri "napune" kako treba.
ае Баба јави како је прошло све, а пошто сам у НС можда би могао да налетим да видим како изгледа кад све направиш 

Javim kad stigne, pa svrati da vidiš kako izgleda i pre nego što se ugradi.
Ako ne bude dovoljno dugačak taj ''štapić'' da ima dovoljno da se iseče i ugradi za sve side markere, neću ugrađivati dok ne naručim dovoljno da ugradimo svih 10 tačkica, a taj uzorak ću iseckati i poslati ko je zainteresovan da vidi...

Ako ne bude dovoljno dugačak taj ''štapić'' da ima dovoljno da se iseče i ugradi za sve side markere, neću ugrađivati dok ne naručim dovoljno da ugradimo svih 10 tačkica, a taj uzorak ću iseckati i poslati ko je zainteresovan da vidi...
Koji su precnici ovih cuda?
Za side markere je 2mm 2.5mm i 3mm valjda, a prednji ima 6mm 6.35mm i 6.5mm
http://www.luminlay.com/shopen.html
http://www.luminlay.com/shopen.html