Konacno mi stigli TC Electronic RH450 i kutija RS212, videcemo kako ce se pokazati, al za sad sam prezadovoljan

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Bojane daj noviju fotku.Imam jaku zelju da cujem razliku izmedju 104HF+102HF i 115HR+102HF.nnkvocka wrote:Sorry Sirac, we are taking form here
Kulf! Jos ako je na 4Ohma...?bassnoob wrote:Evo konacno i ja da se pohvalim prinovom![]()
Konacno mi stigli TC Electronic RH450 i kutija RS212, videcemo kako ce se pokazati, al za sad sam prezadovoljan![]()
Sve se cuje kad se bolje zagledas...Funkd wrote:Daj onu fotku gde se vidi zvuk!
To je 104HF + 102 Traveler! Inace nemam vise 102 Traveler, zamenjen je sa 122 NewYork (na 4oma), tako da sada koristim:micicss wrote:Bojane daj noviju fotku.Imam jaku zelju da cujem razliku izmedju 104HF+102HF i 115HR+102HF.nnkvocka wrote:Sorry Sirac, we are taking form here
Ne vidim razlog sto si se ogranicio samo na markbass ?nnkvocka wrote:To je 104HF + 102 Traveler! Inace nemam vise 102 Traveler, zamenjen je sa 122 NewYork (na 4oma), tako da sada koristim:micicss wrote:Bojane daj noviju fotku.Imam jaku zelju da cujem razliku izmedju 104HF+102HF i 115HR+102HF.nnkvocka wrote:Sorry Sirac, we are taking form here
Tube 800 + 104HF ili Little Mark 2 + 122 NY
Moja manija za MarkBass-om se stvorila sama od sebe, iako ja nisam taj svirač. E sad sta to treba da znaci? Prvo, ja sam kupio glavu LM2 (od naseg clana, Venoma) jer sam zeleo da imam nesto kvalitetno, sa dobrom reputacijom i ocenama na svetskom nivou, a posto je bilo polovno taman sam ga platio manje. To sam koristio u kombinaciji sa Carvin 15" boxom i to je radilo besprekorno, ali sam zeleo nesto vise! Carvin je bio ogroman (veci od komboa Fender Rumble 100 sa 15") tako da sam zeleo nesto manje, a bar da bude u nekoj visoj zvucnoj klasi i kao resenje mi se ponudio taj Traveler 102. Sve to sto sam ja nabavljao je bila neka sigurica da ce mi radili lepo i zadovoljiti neke moje megalomanske potrebe kao i placeboDJ_MY_SOUL wrote:Ne vidim razlog sto si se ogranicio samo na markbass ?Mislim nema tu nista lose markbass je jedna od najboljih firmi. Ali ja da imam toliko mogucnosti sigurno bih kombinovao nesto od swr, ebs, markbass i napravio neku vecu razliku u zvuku. Sve su to vrhunska pojacala ali se cuje razlika kada je zvuk u pitanju
Kada imas HF, onda imas svemicicss wrote:@nnkvocka znam da si imao travelera,pa boze pravim razliku izmedju te i standard serije.Bilo bi mi od velike koristi da Standard 102HF probam sa tvojom Std 410.Mozemo probati kod mene ili obratno to je stvar dogovora.Pretpostavljam da bi tebi bilo interesantnije da cujes kako radi 104+115 kombinacija...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests