Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Nemate
Dat bassman @ 1:55
potkrada se na raznim mestima
Javim ti kad stigne uzorak.Funkomat wrote:Juce imali svirku na dunavu u mrklom mraku i sve vreme mi ovi markeri u glavi. Definitivno dobra stvar.

Sad bez sve za*ebancije, dosta mi je mrklog mraka na svirkama, a tek me čekaju nastupi po pozorištima, gde kapiram da će tek biti mrkli mrak u pojedinim momentima 100%. Ko nije svirao bar nekoliko svirki u katastrofalnim svetlosnim uslovima ne kapira kakav je problem.
Samo slusam kako kukas...Baba Slim wrote:Sad bez sve za*ebancije, dosta mi je mrklog mraka na svirkama, a tek me čekaju nastupi po pozorištima, gde kapiram da će tek biti mrkli mrak u pojedinim momentima 100%. Ko nije svirao bar nekoliko svirki u katastrofalnim svetlosnim uslovima ne kapira kakav je problem.

Jbg, ja pošto pojam nemam da sviram, moram se služiti svim mogućim sredstvima, a ovi fantomi i vanzemaljci su van konkurencije.

Ovo je definitivno sledeća pedala koju kupujem, možda i zavaljam Electric Mistress zarad toga.
- whosyourdaddy
definitivno najbolji leslie simulator koji sam ikada cuo.+Hopkins+ wrote:Ovo je definitivno sledeća pedala koju kupujem, možda i zavaljam Electric Mistress zarad toga.
Spoiler:

http://www.gilmourish.com/?p=2872
Данило пазарио па се сад сви ложите на Страјмон, а? 

Danilo je kupio reverb, odličan je. Nema puno veze sa time, odavno tražim neki leslie simulator, treba mi i za gitaru i za organ i kada to gledaš svedeš se na 3-4 sprave i na kraju zaključiš da ova po ceni od 300 dolara je ubedljivo najbolje rešenje, ostale su ili skuplje ili nisu dobre kao ova ili i jedno i drugo.
Odlichno zvuchi, bash mi se dopada.
Oduševilo me što diretno sa njihovog sajta šalju za Srbiju i sve regularno, samo me zanima ako neko od vas zna kolika je trenutno carina, jel isto 30% ili su nešto smanjivali/povećavali?
10% carina i 18% PDV i dalje, najcesce na celu sumu (sa sve postarinom).
Hvala! 
Pa da,to je tih 30% i dalje hehehe.

ма шалим се бре
нека, нека, квалитетне су то справе, ако бог да да је чујемо на неком наступу ускоро

нека, нека, квалитетне су то справе, ако бог да да је чујемо на неком наступу ускоро

Znaci tih 2%+Hopkins+ wrote:Hvala!

Dok se ja skontam otići će pdv na 20% ništa ne brini hahaha