Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
ja sam nesto propustio, koje pojacalo? zadnji put kad smo pricali nisi imao lampasa...
koja je fora sa tom lopticom...
koja je fora sa tom lopticom...
- Haralampije
ta lopta me zanima.kako gde koliko.Kul fora

Daleko bolji nego što sam se uopšte nadao. Čist bezobrazluk koliko je dobra.

Svega mi, kupiću njihov i mini-štimer, i chorus, i reverb.
Ovo mi je bilo najbitnije, a sada samo polako, pa kada se skupi lova, jedno po jedno.
Snimiću test preko Pocket POD-a kada budem imao vremena i živaca, jer trenutno nemam ni jednog ni drugog.
- nikolic025
Laney VC30 112....
U glavnom,set od 3 kompleta zica i dobijes lopticu gratis,a jos ispadne oko 50 dinara jeftinije po paru...Loptica je extra,bas je prava bejzbolka...
U glavnom,set od 3 kompleta zica i dobijes lopticu gratis,a jos ispadne oko 50 dinara jeftinije po paru...Loptica je extra,bas je prava bejzbolka...
a gde si to kupio? kod nas u mitrosu ili kako?
- nikolic025
Kamo srece...polovnjak...
Mislim da je Mitros glavni za Fendere kod nas,tako da sam mislio da nece biti zabune...Eto,u Mitrosu u SU,jedan jedini komad bio,da li ima negde jos,ne znam...
Mislim da je Mitros glavni za Fendere kod nas,tako da sam mislio da nece biti zabune...Eto,u Mitrosu u SU,jedan jedini komad bio,da li ima negde jos,ne znam...
Last edited by nikolic025 on 05 Sep 2012, 18:56, edited 1 time in total.
Mislim da je pitao gde si kupio zice i lopticu 
Ako nije, evo, ja pitam

Ako nije, evo, ja pitam

pa za to sam i pitao, na netu sam nasao samo u americi i nece da slju kod nas... a bio sam pre neki dan u ns u mitrosu i nisam video.. naravno pricam o loptici i zicama..
- nikolic025
ovde je stigao samo jedan...verovatno je stizalo i u BG i NS,ali ili su prodavci razgrabili ili mozda i ima negde pod tezgom...
Chestitke Baba!

Nije bilo skupo, naprotiv. 'Aj' da predjemo na PP, reci neku cenu, treba mi jos jedna najmanje.majtimika wrote:ej pa imam ja tih na bacanje jesu li skupe
Hvala brateCortex wrote:Chestitke Baba!![]()
![]()

Glupan, koliko sam raznoraznih pedala izmenjao kupio/prodao, a samim tim i izgubio para na tim transakcijama, mogao sam do sada imati sta sam hteo od njih. Jbg, valjda je to razvojni put nas retardiranih.

Anyway, mislim da je sledeci mini-polytune, pa chorus, i na kraju, eventualno reverb. Ovo mora polako, jer i daljje sve to opet kosta dobrano, kao i uvek.

Takođe i od mene čestitanje Baba
, baš me zanima njihov pjedalski opus a nema ih puno ovde na forumu koji mogu da se time podiče,
dabogda recenzirao ovde još barem 5-6 njihovih pedala!

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
[quote="Gagi"
[/quote]

hehe, i meni je mini polytune super simpaticna spravica i bio sam na ivici da kupim ali ne sviram uzivo pa ne mogu da opravdam trosakBaba Slim wrote: Anyway, mislim da je sledeci mini-polytune, pa chorus, i na kraju, eventualno reverb. Ovo mora polako, jer i daljje sve to opet kosta dobrano, kao i uvek.

Ono sto me malo odbija od njihovih toneprint pedala je sto su mi malo previse techy...jesu korak dalje u tehnickom smislu, ali puno prostora ima da se nesto pokvari. Eno na KP jedan crknut korona chorus za 35e, moze da se slika sa njim. Onaj plavi MXR analog chorus mi je skroz sexy, old school izrada i kosta manje.