Odgledao sam crtani film...i umesto da pravim svemirski modulator,ipak sam se odlucio za nesto konkretno...6 pedala.
Evo plocica... uskoro slike gotovih pedala,a verujem da ce u skorije vreme biti i zvucnog zapisa-samo da navatam nekog gitaristu-naravno koji ima pored gitare i video kameru
odlicno izgledaju, svaka cast jel sam ecujes ili cnc graviras kutije?
BTW cini mi se da je laksi i pouzdaniji nacin povezivanja zice na PCB pot tako sto je protnes kroz onu rupicu pa zalemis. I ona je metalna ali nudi vecu kontaktnu povrsinu, kao eyelet. Mislim, sanse da se odlemi od pina direktno su minimalne, al opet
da ,da veliki trud,i mnogo paznje.Ko zna o cemu se radi,ili ko je vec radio oveko nesto -zna da se prilikom ovog procesa greske ne prastaju-NEMA PONOVO.
Ajd cisto za one koji posecuju ovu temu,kratka video prezentacija DRIVE PEDALA.-kao pomoc Baba Slim-u odabiru pedale za gradnju.
Prvo da kazem - hvala puno Makso, car si. Nisi se morao toliko cimati, iako klip zaista jeste prilicno informativan.
Riot definitivno.
I, pedale rade strava. Iskreno, ne vidim sto bi se neko cimao oko kupovine poprilicno skupih originala, narocito sto ti kvalitet svoje izrade podizes kako vreme odmice...