Eto. Dabogda radili ko keva Panaija.Baba Slim wrote:Ljudi, samo da vam javim da su mi ladno stigli iz Japana uzorci za Luminlay svetleće fret markere...
![]()
Okačiću slike kasnije, sad nemam vremena, a napraviću verovatno i posebnu temu da opširnije opišem o čemu se radi.
Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Oprema Koju Nemate
-
nebojsak wrote:Nema opreme koje nemam.

Lepo od njih. Mogu da zamislim kuda ovo vodi, sad ce nas 100 zatraziti besplatne uzorke i banovace Srbiju sa liste zemaljaBaba Slim wrote:Ljudi, samo da vam javim da su mi ladno stigli iz Japana uzorci za Luminlay svetleće fret markere...

-
Bome, ti iz japana ce sigurno svetleti, i kroz drvo/beton. 

Stvarno su zakon.
Što je najluđe, mislim da ima dovoljno dužine štapića da ugradim na Telca taj tip koji sam hteo, videću još sa majtijem oko toga.
Poslali su još dva mala štapića koja svetle zeleno, prečnika 2mm, i mislim da i to može biti dovoljno za ugradnju na jednu gitaru, i poslali su mi još dve veće tačke za fingerboard markere, isto zelene...

Što je najluđe, mislim da ima dovoljno dužine štapića da ugradim na Telca taj tip koji sam hteo, videću još sa majtijem oko toga.

Poslali su još dva mala štapića koja svetle zeleno, prečnika 2mm, i mislim da i to može biti dovoljno za ugradnju na jednu gitaru, i poslali su mi još dve veće tačke za fingerboard markere, isto zelene...
- Dersu Uzala
Ima zivota van Srbije, napokon. 

Haha, lolbancika wrote:Lepo od njih. Mogu da zamislim kuda ovo vodi, sad ce nas 100 zatraziti besplatne uzorke i banovace Srbiju sa liste zemalja

Videćemo. Pics, or it didn't happen.Kill surf city wrote:Bome, ti iz japana ce sigurno svetleti, i kroz drvo/beton.

@Dersu: Znam da je detinjasto, ali lep je osećaj kada ti nešto stigne iz friggin' Japana u poštansko sanduče. That shit actually works.

zna neko gde bi moglo ovo da se nadje a?

- nikolic025
Born_Dead wrote:zna neko gde bi moglo ovo da se nadje a?
Na netu...

Kontam da vidis preko nekoga ko posreduje pri kupovini ili ako primaju porudzbine iz RS,pa vidi...Kod nas,kontam za jedno 87 godina,ako potraje firma ili drzava...
koji deo sa slike?Born_Dead wrote:zna neko gde bi moglo ovo da se nadje a?
Sad ti nemoj da brukas balkanski skil i hajducko nasledje nego prijavi da nije stiglo i da posalju opet!Baba Slim wrote:Haha, lolMislim da nisu tolike naivčine - moguće da im do sada niko nije tražio, kada su hteli da se iscimaju da ispitaju da li je uopšte izvodljivo...

nisam ja ni pitao, bedak da pokvarim sansu da daju jos nekome za dz...meni ne treba posto sam bedroom rock star