Karamelizovan Stratocaster

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Gagi909

Re: Karamelizovan Stratocaster

Post by Gagi909 » 06 Sep 2012, 21:27

Meni neko da se pokenja na izjavu?!

Jao bre... nezasicenih ljudi...

Sad mi dojde da pocnem da serem ali like boss...

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 07 Sep 2012, 07:21

Matori ne uzbudjuj se, forum je ovo. Samo. It's not real life.

Meni su ove tvoje djitre super classy i znam gde mozes da ih prodas. Nazalost nemam sansu da prosviram neku, kapiram da ziher dojajno zvuce i imaju dojajni filing. Covek koji toliko upicani gitaru zna i da odradi najobicnije podesavanje vrata, konjica, kobilice, tremoloa i generalno akcije. Kako god musterija nalozi naravno.

Na stranu prica sa finishima, svako koristi sta ima na raspolaganju, ali na prilozen rad ja nikakve zamerke nemam, sve da je i poly finish. Nitro se samo vise trazi i dize cenu instumentu, bar na zapadu. I za relikovanje, niko ti nece traziti na zapadu poly reliced Stradzu. O LP-ju da i ne pricam.

Znaci, two thumbs up.

Zajebi prepisku nego pici ti u radionicu i kaci sta imas na svoju temu ili sajt gde nema mogucnosti za komentarisanje. :ziveli: Ko oce da gleda nek gleda. ja licno uzivam.

Gagi

Post by Gagi » 07 Sep 2012, 07:24

Zajebi prepisku nego pici ti u radionicu i kaci sta imas na svoju temu ili sajt gde nema mogucnosti za komentarisanje. Ko oce da gleda nek gleda. ja licno uzivam.
:1: :bambi:

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 08 Sep 2012, 10:22

Dersu Uzala wrote: Ko oce da gleda nek gleda. ja licno uzivam.
:1:
Ne znam, meni su i te "modernije" kapice lepo legle na onog telca, a i relic mi uopšte ne deluje veštački...

S druge strane, koga uopšte briga, koja je boja, ili kakve su kapice, to su tražile mušterije...(mada opet, meni su sve postavljene izgledale odlično)

Znači mušterija traži te kapice, Gagi ih stavi, i onda je on neozbiljan jer je stavio to što je mušterija tražila?

Inače, može slobodno još slika gitara na ovoj temi, ja sam uživao :bambi:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 08 Sep 2012, 10:42

Guitar_thrill wrote:Inače, može slobodno još slika gitara na ovoj temi, ja sam uživao :bambi:
:1:
@Gagi :ziveli:

Gagi909

Post by Gagi909 » 08 Sep 2012, 21:36

Ma kakve veze imaju kapice? Nisu drugo nista nasli pa zbog kapica me vredjaju?
Koja je tu motivacija osim zavisti?? Kad je ocigledno bezprekoran rad...

Mogu da kacim slike i da se reklamiram koliko hocu, taj poso i zivi od reklame nema tu nista lose. Sta je tu lose i da se reklamiram??

Ne nego ce da me vredjaju neki maloumni jadnici odrasli u teskoj unutrsanjosti pod losim uslovima bez sanse da se duhovno razviju pa sad im smeta bilo sta tudje posto sami nista nemaju i nisu u stanju da stvore.

Nudim ti prijateljstvo na fejsbuku samo da vidis kome si se pokenjo na izjavu, pimpeku jedan mali...

pedja 81

Post by pedja 81 » 08 Sep 2012, 22:11

Sve si Gagi u pravu samo nemoj ovo teska unutrasnjost i sl. jer za 90 posto Beogradjana (a mozda i vise) zivim ko car.Moze neko duhovno da se razvije i u unutrasnjosti veruj mi.

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 08 Sep 2012, 22:30

pedja 81 wrote:Sve si Gagi u pravu samo nemoj ovo teska unutrasnjost i sl. jer za 90 posto Beogradjana (a mozda i vise) zivim ko car.Moze neko duhovno da se razvije i u unutrasnjosti veruj mi.
:ziveli:

DJ_MY_SOUL

Post by DJ_MY_SOUL » 09 Sep 2012, 03:41

Gagi909 wrote:Ma kakve veze imaju kapice? Nisu drugo nista nasli pa zbog kapica me vredjaju?

Mogu da kacim slike i da se reklamiram koliko hocu, taj poso i zivi od reklame nema tu nista lose. Sta je tu lose i da se reklamiram??

Ne nego ce da me vredjaju neki maloumni jadnici odrasli u teskoj unutrsanjosti pod losim uslovima bez sanse da se duhovno razviju pa sad im smeta bilo sta tudje posto sami nista nemaju i nisu u stanju da stvore.

Nudim ti prijateljstvo na fejsbuku samo da vidis kome si se pokenjo na izjavu, pimpeku jedan mali...
Potpuno podrzavam. I ne mogu da verujem kakav nastup imate vi ovde na forumu i jos kukate sto ne dolaze ostali majstori. Ja jos u zivotu nisam video da kapice uticu nekako na zvuk?! Licno meni a i siguran sam i ostalim ljudima najbitniji zvuk nikad necu da pomislim na famozne kapice da li su iz tog perioda ili slicno cak i ne primecujem. Moj predlog uhvatite se za nesto ozbiljnije ako hocete da kritikujete coveka jer je ovo vise nego smesno.

Usred Zala

Post by Usred Zala » 09 Sep 2012, 09:50

Gagi909 wrote:Ma kakve veze imaju kapice? Nisu drugo nista nasli pa zbog kapica me vredjaju?
Kako se ovaj deo teksta odnosi na moj posta odgovoriću.

Već sam jednom objasnio poentu detalja, samo glupom čoveku moraš više puta da ponavljaš, a nadam se da ti to nisi. Ni u jednom trenutku te nisam vređao, niti mi je to palo na pamet, samo sam stavio krajnje dobronamernu kritiku na tvoj prikazani rad. Tebi očigledno preterana sujeta ne dozvoljava da prihvatiš kritiku drukčije nego kao uvredu. Kod mene nema ni trunke zavisti, očigledno to tumačiš sa svog aspekta, to je tvoj način razmišljanja. Jednostano nisam prosečan Srbin i ne zanima me šta se događa iza tuđeg plota, ne pravim gitare, ne prodajem ih, ne preprodajem, nikome ništa ne dugujem, ni jedan dinar, ni jedan cent. To mi dozvoljava da svakome u lice kažem šta mislim o njemu, njegovom radu i njegovom ponašanju. Upoznao sam mnogo izuzetno kvalitetnih i široko poznatih ljudi i mogu da kažem da što su veći umetnici to su im i vidici širi, a ponašanje ovozemaljskije. Uživao sam u poznanstvu sa njima jer su to ljudi sa obe noge na zemlji i svesni da znanje niko ne može da im ukrade. To su veliki ljudi.

Postoji jedan majstor u Beogradu koji pravi odlične gitare (probao tri konada), ali mu je ponašanje slično tvom. Ne postoji mogućnost da kupim gitaru od njega, prosto bih sam sebi bio gadan jer ga prezirem kao čoveka.
Gagi909 wrote: Ne nego ce da me vredjaju neki maloumni jadnici odrasli u teskoj unutrsanjosti pod losim uslovima bez sanse da se duhovno razviju pa sad im smeta bilo sta tudje posto sami nista nemaju i nisu u stanju da stvore.

Ne znam kome si ovo uputio, ali je toliko ružno, nevaspitano, onako uličarski da je prava sramota za javnu pisanu reč među ljudima. "Maloumni jadnik iz provincije koji se nije duhovno razvio, jedan pimpek..."! Da moderatori rade svoj posao kako treba ovo bi odmah obrisali, a tebe porukom upozorili na ponašanje.

sinisake
The original one

Post by sinisake » 09 Sep 2012, 11:02

:rlol:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 09 Sep 2012, 11:26

Zavidni Crblji ne prastaju uspeh™, to smo odavno utvrdili. :kokice:

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 09 Sep 2012, 12:25

:lol: :lol:

Vidi Gagi, da ima moderisanja odavno bi moj post bio obrisan a i gomila drugih na ovoj i drugim temama. Bash zato jer nema moderisanja mi smo i izgradili jedan totalno glupav zhargonski stil postovanja u chijem je "duhu" bio i moj post, stoga nije trebalo da ga shvatish toliko ozbiljno. Svakako ne toliko da bi mi slao poruke u kojima mi pretish :) Ta tvoja izjava na koju sam ja odreagovao onako brzopleto i prolazu, zbog chega se izvinjavam ovom prilikom jer nisi dugogodishnji chlan foruma i svakako ne kapirash taj kakav-je-takav-je nash "humor" i peckanje pa nije ni trebalo to da uchinim, dakle izvini.
Ali to ne menja to da je tvoj nastup od prvog posta na ovom forumu bio krajnje nesimpatichan. Hvalisanje, uvrede, ocrnjavanje drugih majstora, i tako dalje. Ili da kazhemo to ovako, da se John Suhr na forumima ponashao kao ti na ovom, imao bi 70% manje porudzhbina. Tebi se yebe za to shta mi mislimo jer niko od nas nece biti tvoja mushterija, to je ok, ali pitam se da li se tako ponashash i da li si uopshte aktivan na Deutsche forumima il gde vec.

Sve to na stranu ja smatram da je tvoj rad sjajan, savrshen. Karamelizovan strat nije moj zonfa uopshte, niti je tvoja tezhnja niti zhelja da zadovoljish moj ukus to je jasno, ali forum je to, pa smeju da postuju i oni kojima se ne svidja. Vecini se ovde jako dopada, shto pozdravljam. Ako izuzmemo taj estetski aspekt, jasno je da si ti izvanredan majstor :ziveli: I ja cu sa uzhivanjem gledati tvoje radove i dalje, otac mi je stolar pa znam koliko truda upada u obichnu stolicu ili komodicu, a kamo li u jednu gitaru shto je mnogo pipavije.

Ovog chlana Usred Zala zanemari, njega znamo bash dugo i njegovi sitnichavi postovi su nam odavno poznati... Stratovi su ti izvanredni. Nadam se da na dalje mozhemo da forumishemo u boljoj atmosferi, ti si chovek stariji i verovatno nisi mladost proveo za tastaturom pa bi trebalo da znash bolje nego da se potresash nad stvarima koje prochitash na Internetu :) Sve najbolje :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 09 Sep 2012, 12:59

Pa da je covek izmislio gitaru, ne bi imao prava da se ponasa ovako jadno. Kao neki 12ogodisnji klinac.

rockozaurus

Post by rockozaurus » 09 Sep 2012, 19:01

Ne mogu da verujem koliko ovde "furundzijskih lopata"ima..?Ja ostajem pri svome da vrlo mnogo iritiras svojim nastupima i da delujes dosta nezrelo i zbog toga nikako ne mogu da povezem ove gitare sa tobom.Ali dobro,to je moje misljenje(ko sam ja?)...Nego,deder ti nama baci neku fotku iz samog procesa rada (kao sto ostali rade),pokazi nam svoju radionicu,materijal,sebe,svog macka...To sam otprilike imao u vidu kad sam rekao da ti je reklama totalno pogresna. :ziveli:

Post Reply