Gary Kramer Guitars
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Gary Kramer Guitars
Indijanac_Albanac, same difference.
Kako god, iskonska mudros' isijava iz slike... 

Leo Skala pravi i dizajnira gitare, imao je svoje Scala Guitars, onda je sa Gary-jem započeo priču oko GKG to jest Gary Kramer Guitars, a za to vreme su Skala gitare bile zamrznute kao priča. Poslednjih godinu dve je ponovo započeo i priču sa Scala gitarama. Grubo rečeno, Scala gitare su više custom shop fazon uz samo jedan overseas model, a modeli su varijanta koja možda ne bi išla toliko uz neku ideju koja se ljudima pojavi kad se pomene ime Kramer. GKG su više moderne gitare i 80's fazon, sa većim izborom overseas modela.sinisake wrote:Ja sad nista ne razumem, ko je/sto je Scala, ko je/sto je GKG?
A, ok, hvala.
Znaci, Skala - ekskluziva, za dublji dzep... ako, ako...

+sinjor trafikante
Djokovic signature?
AAAAA!!!!

Pa zapravo i custom made GKG isto košta puno. Nego kod svakog posla postoji identitet brand-a, a ime Gary Kramer je sa jedne strane reklama ali sa druge strane stvara asociju na neke rock-metal gitare. Kao što ne očekuješ od Fendera da pravi gitare sa neobičnim finišem, Floyd-om i špicastom glavom tako ne ide ni Gary Kramer ime sa vintage tripom gitara ili gitarama koje imaju neke dodirne tačke sa Les paul dizajnom. Dakle ne možeš prodavati pljeskavice u buregdžinicisinisake wrote:A, ok, hvala.

A usput, onda se podrazumeva da je "relic" ručno napravljena gitara skupa pa su Scala gitara automatski ekskluzivnija varijanta ...
- Dersu Uzala
Pa to , objasni detetu. 

Samo se vi zekite, ja otvaram kasicu-prasicu za jedan Backbone...

Čujemo se za 10-ak godina, kada skupim, možda, pola love.

Ti imas bolju od te vec, ne? Meni svi oni snimci tvoji bolje zvuce od ovog...

E u tom slučaju
, odo' da sastavim Leu jedan mejl preklinjanja za endorsment!
Ko zna, i ćorava koka poneko zrno ubode...

Ko zna, i ćorava koka poneko zrno ubode...

Aj da ih pritisnemo lepo pa nek ti posalju jedan backbone inako bi ga bolje svirao nego ja
Ja cu da te snimam i da ti kenjam ako nesto zajebes