Karamelizovan Stratocaster

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Dersu Uzala

Re: Karamelizovan Stratocaster

Post by Dersu Uzala » 10 Sep 2012, 09:12

E aj nek neko stane na fudbal. Dveeeejne.

Ovi fudbalski strucnjaci.

Elem, kako neko rece, nista strasno, nego je Gagi909 nov ovde, pa ostro i na prvu. Ali i to je ok. Kome se ne svidja ne svidja. Mada, po stoti put, ja idem da serem na tudje teme kako mi se nesto ne svidja samo kad se meni neko zamerio prethodno, a dobrano sam se ugan'o. No matter. Ispusni ventil.

Ali ovo. Gagi se jeste zacno, jer ga nisu svi docekali kao Princa od Persije, stavise poneko ga iznabadao, ali boze moj, nasi smo.

I to je ok.

Tu se vidim nista nije promenilo od prosinca '92., dodao bih ja.

Ali sve je to ok. Nema potrebe histerisati. Kulturne uvrede su ok.

:mrgreen:

Salim se. Nas zemljak pravi sjajne instrumente i kapa dole. Jedino sto mi je zasmetalo, mada se mozda malcice tripujem, ne bih voleo da se ista od svega ovoga odnosi na ove nase (takoreci moje, ako nista drugo bar pen-pals) drugare koji ovde prave ove havarije od gitara po Srbijestini, gde ne mos ti da odes na imperijalno stovariste drveta i ostalog materijala i kao tamo nesto se cenjkas oko cene. Mnogo je lakse kad zivis u Imperiji, oca im j$bem.

Nemoj da neko pomisli da se zalim, daleko bilo. :mrgreen:

P.S. Gogi, svakako salji link. Kome se svidza taj ce te lajkuje. Ne frenduje, to je lejm. Zar nemas profi nalog na FB? Korporativni?

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 10 Sep 2012, 09:21

Gagi, jesi ti _XXX_ sa onog foruma?

Usred Zala

Post by Usred Zala » 10 Sep 2012, 18:01

Cortex wrote: Ovog chlana Usred Zala zanemari, njega znamo bash dugo i njegovi sitnichavi postovi su nam odavno poznati...
A mi se kao poznajemo? Stvarno? Odakle? Iz kafane? Iz crkve? Iz biblioteke? Sa fakulteta? Sumnjam!? Ja tebe sasvim sigurno ne poznajem! A i ne idem na ta mesta! Ne znam ni ko si ni odakle si. A nije mi ni važno. U svakom slučaju zaslužan si za prvu polovinu mog potpisa. A značaj detalja ćeš shvatiti sa godinama.

Neću više da gubim vreme ovde. Odoh po svog Skvajera i počinjem sa vežbama na drugoj žici. Prvu sam valjda prevaziš`o do sada prateć'i forum! A možda i nisam! :lol:

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 10 Sep 2012, 18:53

Cortex wrote: Usred Zala i njegovi sitnichavi postovi
Posle gornjeg posta :1: :ziveli:

Kill surf city

Post by Kill surf city » 11 Sep 2012, 13:24

Usred Zala wrote: Ja tebe sasvim sigurno ne poznajem! A i ne idem na ta mesta!
:1:

nebojsak

Post by nebojsak » 11 Sep 2012, 13:37

Kill surf city wrote: :1:
Ne razumem.

Kill surf city

Post by Kill surf city » 11 Sep 2012, 14:30

Spoiler:
Image

rockozaurus

Post by rockozaurus » 12 Sep 2012, 10:46

Gagi,nisi se valjda uplasio babca!?Ili mozda spremas obiman foto materijal?

Gagi909

Post by Gagi909 » 13 Sep 2012, 03:29

Ne znam stvarno zasto si okacio sliku te motacice magneta... ne znam sta hoces time da kazes.

Ne mislis stvarno da bi kacio slike sebe, radionice ili procesa rada da bi se pravdao??
Kome??

Nesumnjam ja da bias vi ovde u forumu najbolje znate kako treba jedan fudbaler ili politicar da se ponasha.
Bas bi voleo da vidim tu sceno kako neko od vas Noletu prica da se jedan ozbiljan teniser tako ne ponasa, da psuje i vredja neke iz publike sto ga bodre i to jos u javnosti.

Ocigledno da ja imam sasvim drugacije misljenje o skoro svemu sto se tice gitare, verovatno i o zivotu.
Mislio sam da se ovde moze podeliti misljenje... bez uvrede i ucenjivanja. Moja greska...
Ovde diskutujem o izradi gitara, drvetu i laku sa ljudima sto nikad nisu napravili gitaru, koliko je to smesno i banalno svesni li ste...

ssmc
Floyd

Post by ssmc » 13 Sep 2012, 04:46

Gagi909 wrote:... bez uvrede i ucenjivanja. Moja greska...
Misliš ocenjivanja? Ne vidim da te neko nečim ucenio ovde, a ako je nečija ocena tvog rada (ma kakva bila) i uvreda onda jbg, moš mislit' ima ljudi koji drugačije razmišljaju, strašno :roll:
Na kraju krajeva samim tim što si izneo radove znači da su pohvalni kritici i pohvali, a baš teško podnosiš kritiku bez obzira da li je neko mislio ozbiljno ili ne.

Uostalom sam si rekao/napisao
Gagi909 wrote:
Ocigledno da ja imam sasvim drugacije misljenje o skoro svemu sto se tice gitare, verovatno i o zivotu.
U čemu je problem onda? :?

Da ne bude zabune. što se tvojih radova tiče, mislim da je izrada vrhunska, ali ne vidim to kao razlog zbog kojega bi ti trebali titrati jaja ovde :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 13 Sep 2012, 06:13

Гаги, ти си с једне стране у праву, заиста су неки коментари да не поверујеш, слатко сам се смејао, и нисам уопште имао воље да се укључујем у причу. И то јесте онако прави домаћи трип, сви су способни да буду премијери, селектори репрезентације, гувернери Народне банке... Међутим, ја ценим да си ти делимично сам крив за то, јер је и твој стартни наступ на форуму исто тако био мало домаће истрипован, оно "де сте чкепи, стиг'о Здравко Чолић", па сад има људи који ти то опет у домаћем духу никад неће опростити, и стално ће да траже длаку у јајету кад се ти огласиш. Дакле кад би сви мало олабавили, комуникација би се вратила у нормални колосек. Иначе све гитаре које си представио изгледају много добро, види се да је уложен озбиљан рад.

neki

Post by neki » 13 Sep 2012, 06:52

ssmc wrote:
Gagi909 wrote:... bez uvrede i ucenjivanja. Moja greska...
Misliš ocenjivanja? Ne vidim da te neko nečim ucenio ovde, a ako je nečija ocena tvog rada (ma kakva bila) i uvreda onda jbg, moš mislit' ima ljudi koji drugačije razmišljaju, strašno :roll:
Na kraju krajeva samim tim što si izneo radove znači da su pohvalni kritici i pohvali, a baš teško podnosiš kritiku bez obzira da li je neko mislio ozbiljno ili ne.

Uostalom sam si rekao/napisao
Gagi909 wrote:
U čemu je problem onda? :?

Da ne bude zabune. što se tvojih radova tiče, mislim da je izrada vrhunska, ali ne vidim to kao razlog zbog kojega bi ti trebali titrati jaja ovde :ziveli:
pa da smo nekad nekom titrali jaja ,bolje bi nam bilo.mislim uopste u svim sferama zivota.svi veliki ljudi imaju pravo na svoje musice kao i obicni smrtnici samo sto su u manjini i lako je gomili da iskaljuje bes po njima.bes zbog svoje osrednjosti, neprimecenosti, bes zbog svoje prosecnosti,bes zbog toga sto nisu nikad umeli da naprave vanserijsku gitaru itd...drzite se sustine, a to je da gagi objavi fotografije izrade i eventualno neki zvucni zapis svojih gitara. a dal ce pri tome da dubi na glavi ili nesto trece apsolutno me ne zanima. gospon gagi bilo bi lepo da nas obradujete sa nekim serijalom slika ili cak neki filmic na jutjubu da pokazemo svetu sta imamo.pritom me vasa retorika ne zanima aman ic sto bi rekli nasi. i naravno svima iskren i srdacan pozdrav ali bez cuvene slovenske ostrascenosti.ko razume shvatice.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 13 Sep 2012, 07:30

kad neko zavrshi izlaganje sa "ko razume shvatice" - onda sve shvatim.
dok ne vidimo slike, this topic is
nenadnenad wrote:viden'd

rockozaurus

Post by rockozaurus » 13 Sep 2012, 08:47

Gagi909 wrote:Ne znam stvarno zasto si okacio sliku te motacice magneta... ne znam sta hoces time da kazes.

Ne mislis stvarno da bi kacio slike sebe, radionice ili procesa rada da bi se pravdao??
Kome??

Nesumnjam ja da bias vi ovde u forumu najbolje znate kako treba jedan fudbaler ili politicar da se ponasha.
Bas bi voleo da vidim tu sceno kako neko od vas Noletu prica da se jedan ozbiljan teniser tako ne ponasa, da psuje i vredja neke iz publike sto ga bodre i to jos u javnosti.

Mislio sam da se ovde moze podeliti misljenje... bez uvrede i ucenjivanja. Moja greska...
Ovde diskutujem o izradi gitara, drvetu i laku sa ljudima sto nikad nisu napravili gitaru, koliko je to smesno i banalno svesni li ste...
Sve vise i vise sam siguran da ti nemas veze sa ovim slikama koje kacis...Niko od tebe ne trazi da se pravdas,bre!Jednostavno,proces rada je nesto sto je vrlo interesantno.Proces rada prikazuju i najveci majstori,slikari,muzicari...Ako imaju neku tajnu,oni to jednostavno preskoce.Ali na kraju,publika opet zadovoljna.O tome se radi.Izvinjavam se sto moram tako da ti objasnjavam.Veruj,mi,sigurno da na ovom forumu postoje ljudi koji znaju kako jedan politicar ili fudbaler treba da se ponasa...Sigurno ima strucnjaka i poznavalaca svog posla i drugih tematika...A sigurno je da ti nisi Nole,cak ni blizu.Problem je kod tebe sto ti ne zelis da podelis misljenje,vec da ga nametnes!Sto je,naravno,gruba greska!I niko tebe ne vredja,ti si taj koji vredja sve vreme...I svako ko nije zadovoljan tvojim misljenjem je apropo tvoj neprijatelj,itd.Ja poznajem par vrhunskih graditelja i mogu ti reci da se ti uopste ne uklapas u tu sliku.Zato i sumnjam da su ovo tvoji radovi.Probao sam par puta da te isprovociram (u pozitivnom smislu)ali ti svaku provokaciju shvatas bukvalno.Ako budes malo zakljucao tu svoju preeksponiranu posesivnost,verujem da neces imati problema ovde a i na drugim mestima.Ajde :ziveli:

bancika

Post by bancika » 13 Sep 2012, 11:11

Kristijan wrote:Дакле кад би сви мало олабавили, комуникација би се вратила у нормални колосек.
bojim se da je taj voz otisao :)

Post Reply