Ovi fudbalski strucnjaci.
Elem, kako neko rece, nista strasno, nego je Gagi909 nov ovde, pa ostro i na prvu. Ali i to je ok. Kome se ne svidja ne svidja. Mada, po stoti put, ja idem da serem na tudje teme kako mi se nesto ne svidja samo kad se meni neko zamerio prethodno, a dobrano sam se ugan'o. No matter. Ispusni ventil.
Ali ovo. Gagi se jeste zacno, jer ga nisu svi docekali kao Princa od Persije, stavise poneko ga iznabadao, ali boze moj, nasi smo.
I to je ok.
Tu se vidim nista nije promenilo od prosinca '92., dodao bih ja.
Ali sve je to ok. Nema potrebe histerisati. Kulturne uvrede su ok.

Salim se. Nas zemljak pravi sjajne instrumente i kapa dole. Jedino sto mi je zasmetalo, mada se mozda malcice tripujem, ne bih voleo da se ista od svega ovoga odnosi na ove nase (takoreci moje, ako nista drugo bar pen-pals) drugare koji ovde prave ove havarije od gitara po Srbijestini, gde ne mos ti da odes na imperijalno stovariste drveta i ostalog materijala i kao tamo nesto se cenjkas oko cene. Mnogo je lakse kad zivis u Imperiji, oca im j$bem.
Nemoj da neko pomisli da se zalim, daleko bilo.

P.S. Gogi, svakako salji link. Kome se svidza taj ce te lajkuje. Ne frenduje, to je lejm. Zar nemas profi nalog na FB? Korporativni?