Bullet for my Valentine (hejteri zaobidjite ovo!)

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper

Post Reply
L4t3r4lu5

Re: Bullet for my Valentine (hejteri zaobidjite ovo!)

Post by L4t3r4lu5 » 11 Sep 2012, 22:34

Uvažavam tvoje mišljenje i priznajem da "Šta bi bilo kad bi bilo" jeste
ustvari apsolutno landaranje ku**a. :ziveli:

Sada tražim od vas da uvažite (I RAZUMETE) moju novo formulisanu izvaju:
"Metalika je šuper. Ja lično nemam ništa protiv Metalike niti sam ikad imao,
sem što je po mom subjektivnom mišljenju, pomalo precenjena." [Fuck me, right?]
Eto... Nisam s'namerom "pljuvao" ništa u prethodnim komentarima, al' ako
se vama učinilo da jesam, nadam se da je ovo adekvatniji i pristojniji
odgovor. Takođe po mom subjektivnom mišljenju, ni Bulet nije toliko precenjen
koliko vi kažete. [Fuck me, right?][2]
:bambi:

Evile jebe kevu, imam od njih Enter the Grave.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 11 Sep 2012, 22:43

To je sasvim drugacija formulacija, koja je u redu

Void
kulen zmija

Post by Void » 11 Sep 2012, 23:22

Џаст фор д рекорд, доктор Војд нема никакве везе са тобом, само тешко варим дечије коментаре који нису настали из зајебанције већ као продукт мозга који је жељан да напише нешто озбиљно и прихватљиво а лупи глупост уместо тога. Диши ти колико хоћеш и пиши шта хоћеш, нисам ја администратор већ сам у истом положају као и ти. За све остало, ту је инбокс, не бих да фасујем банару ако не морам.

онтопик: што ова расправа иде даље, Булети су ми све омраженији.

L4t3r4lu5

Post by L4t3r4lu5 » 11 Sep 2012, 23:46

Ok. :ma bravo:

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Sep 2012, 00:39

dečko prihvati metaliku kao svog spasitelja il si najebo, ovde kad se krene, nema stajanja

Avernus

Post by Avernus » 12 Sep 2012, 00:54

Void wrote:Труперу, не вреди уопште да се упетљаваш у објашњавање бураз, неким људима није јасно да данас не би ђускали уз Валентину да длакави ликови у уском панталонама нису направили Кил Ем Ол или Рајд Д Лајтнинг. Мислим, и њима је то вероватно јасно на неки начин, али битније је да се не предају без вербалне борбе на форуму и да дрве кобас у празно.

Јбг, морало је да дође време када ће неко да каже: "штаааа, каква Металика брате, то су бре фегети са глупавим фризурама који су ложили баладе пре сто година, то је курац жив за Мета и екипу бре, зна се, џепарице, ланац са стране и дупла бас педала брееее, агресија бреееее, џџџџџџџ, а не ове будале, ко је још видео свирати метал из Е?! Пффф позерчине које су се прославиле јер су клинке почеле да купују плоче, срамота за количину популарности коју уживају, апсолутно незаслужено, да има правде на овом свету Булети и Килсвич би милијардери, а не ови лицимУри и јајаре..."

то је тај џајент лип који су направиле млађе генерације, али без освртања на нешто квалитетно што је било пре.
:1:
Spoiler:
Где побеже Skole92?

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 12 Sep 2012, 00:59

pa kako de pobeže, vidiš da je lud što sluša ove satanike, gde je tu metal brate? gde je tu respekt matori?

a bratea? a? mora respekt matori, ipak je ovo boks, metal

L4t3r4lu5

Post by L4t3r4lu5 » 12 Sep 2012, 01:04

Brutalni ste vi starosedeoci, moram paziti šta pišem.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 12 Sep 2012, 01:09

Hah, dvejn, bas si pogodio gde ces 6666 post da ostavis :D

Avernus

Post by Avernus » 12 Sep 2012, 01:18

Где побеже, Двејне?
Spoiler:
:veverica: :mrgreen:

yu_raider

Post by yu_raider » 12 Sep 2012, 01:22

Void wrote:Џаст фор д рекорд, доктор Војд нема никакве везе са тобом, само тешко варим дечије коментаре који нису настали из зајебанције већ као продукт мозга који је жељан да напише нешто озбиљно и прихватљиво а лупи глупост уместо тога. Диши ти колико хоћеш и пиши шта хоћеш, нисам ја администратор већ сам у истом положају као и ти. За све остало, ту је инбокс, не бих да фасујем банару ако не морам.

онтопик: што ова расправа иде даље, Булети су ми све омраженији.
Nisam postovao na ovom forumu par godina, medjutim, ne znam ni sam zasto, ovaj tvoj post me je toliko isprovocirao. Jedini u celoj temi koji nije nista ozbiljno i prihvatljivo napisao si ti. Svi ovi koje ti nazivas decom mnogo uljudnije i zrelije vode diskusiju, Doktore. Ali, ako se osecas bolje zbog toga sto pljujes ljude samo zato sto imaju drugacije misljenje od tebe, cestitam. You just won 5 internets.

Ontopic: BFMV mi je smejurija od benda, ali nemam nista protiv njih. Ne smatram da na bilo koji nacin stete metal i, uopste, muzickoj sceni, kao sto to obicno ljudi govore kada je rec o nekom od tih metalcore bendova. Niti me mnogo briga za Metaliku kao bend, ali to ovde valjda i nije tema, barem nije bila prvobitno.

O.o

Post by O.o » 12 Sep 2012, 01:22

lol dvejne to je neki znak.

meni nije jasno odakle vama tolika ambicija da objasnite nekome nesto. kapiram da vas pogodi, ko sto mene pogodi gomila izjava ovde na forumu, ali 98% rasprava iskuliram kad vidim tri, cetiri posta, jer nema leba od raspravljanja. divim vam se, ozbiljno vam kazem :D

yu_raider

Post by yu_raider » 12 Sep 2012, 01:24

O.o wrote:lol dvejne to je neki znak.

meni nije jasno odakle vama tolika ambicija da objasnite nekome nesto. kapiram da vas pogodi, ko sto mene pogodi gomila izjava ovde na forumu, ali 98% rasprava iskuliram kad vidim tri, cetiri posta, jer nema leba od raspravljanja. divim vam se, ozbiljno vam kazem :D
Pa valjda je cilj foruma upravo razmena misljenja i diskusija o tome zasto neko zastupa neki stav o necemu.

O.o

Post by O.o » 12 Sep 2012, 01:31

naravno da je to svrha, ali ja preskocim gomilu postova jer nemam snage ni volje da objasnjavam nekome nesto, jer realno njemu siste jajca za moje i bilo cije misljenje koje se ne poklapa sa njegovim.

Dushan S

Post by Dushan S » 12 Sep 2012, 01:31

Postoji čitav skup bendova kojima sam se dobro naslušao albuma a da mi nisu nešto dragi, zbog produkcije. Ono, kod njih su tu Don GIlmore i Colin Richardson, prenadrkano zvuče albumi, pesme su prosečne sa po kojim dobrim komadom, recimo ova je ok :
http://www.youtube.com/watch?v=G_Mi9wfV2Mk
A kako matorim, ionako mi je 99% metala šablon, onda bar da slušam da je dobro snimljeno i odsvirano.
Nego uvek mi je zanimljiva ta fora sa bendovima koje je kul mrzeti, kao baš sam metalac, tr00, ne slušam Sliknot, Bullet, to je za devojčice, MTV sranje, komercijala i slično :mrgreen: :bambi:

Mislim ima toliko bezvezne muzike koja bi se mogla baš debelo opravdano mrzeti... Što je slađe nekom metal fanu pljuvati određeni metal bend a ne da ode da recimo, pljuje nekog turbofolkera na njegovom youtube videu? Nego možda i ja ne kapiram, jbg omatorio sam, kad sam ja bio klinac za metal nije bilo potrebo da pevač urla, da tuče sve vreme dupli bas bubanj, a normalno je bilo da MTV pušta metal spotove :ziveli:

Post Reply