Kako ti se čini, jesi zadovoljan?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Dal vredi? To samo ti možeš da znaš, odeš i probaš, drugačije nikako.nodi wrote:Je l' vredi to da kupujem?
Resio sam da ne kupujem jos gitaru. Dzaba mi ona kad na ovom mom prdavcu (Crafter by Cruzer 15W) sve zvuci kao go *****.
U obzir mi je dolazio jos i Valve Junior. Al' on je 50% skuplji.
Kristijan wrote:Vox Pathfinder 15R. Врло гласно, да не поверујеш да причамо о 15 вати. Онако врло старински конципирано, има само високе и ниске у еквилајзер секцији, а има од ефеката тремоло (врло употребљив!) и жичани реверб. Реверб је од оних дискретнијих, док га не потераш преко трећине није посебно уочљив, мада мени то одговара, јер много реверба уме да ублатњави звук. Има невероватно леп чистак, а што се тиче прљавштине... то је ствар укуса. И тотално је старински дизајнирано, што је исто ствар укуса, а ето мени лепо изгледа. Има излаз за слушалице, додатни звучник и миксету. За цену нисам сигуран. Био је пре пар месеци неки ненормалан попуст, па је нов коштао око 8000 динара, а иначе је ваљда око 12000. На огласима га ретко има, па о цени половних тешко да може да се прича. Лепо шљака за блуз и класични рок, није за екстремна пржења. Оно... Vox
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest