Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Baba Slim
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by Baba Slim » 13 Sep 2012, 16:12

Tooooo care, konačno :) :ziveli: :ziveli: Čestitke, i da te služi dobro, dok ne skupiš pare za ono što hoćeš...

Kako ti se čini, jesi zadovoljan?

Hotstepper

Post by Hotstepper » 13 Sep 2012, 16:21

PO mom mišljenju, ovo je sjajno malo tranzistorsko pojačalo.
20w, ima 2 kanala (clean i drive), ceo EQ, i (što je meni presudilo) lep reverb, nije onako digitalan kao neki koje sam čuo...
Glasno je u PM, a ja nisam pola prešao do sad. Malo i lagano, nije veš mašina.
ZVuk je odličan. Mislim, nije to lampa i bog zna šta, ali je više nego zadovoljavajući.
I sve to za 9000din, novo. 8)

ps.
Aj na kafu pa ćeš čuti!
Last edited by Hotstepper on 13 Sep 2012, 16:25, edited 1 time in total.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 13 Sep 2012, 16:24

Super, drago mi je :)

Posle ponedeljka se vidimo... :ziveli:

nodi

Post by nodi » 13 Sep 2012, 17:05

Je l' vredi to da kupujem?
Resio sam da ne kupujem jos gitaru. Dzaba mi ona kad na ovom mom prdavcu (Crafter by Cruzer 15W) sve zvuci kao go *****.
U obzir mi je dolazio jos i Valve Junior. Al' on je 50% skuplji.

kwiss

Post by kwiss » 13 Sep 2012, 17:10

Hotstepper@ Čestitam,vidim da je presudilo pojačalo,guma je u drugom planu :lol: :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 13 Sep 2012, 17:40

nodi wrote:Je l' vredi to da kupujem?
Resio sam da ne kupujem jos gitaru. Dzaba mi ona kad na ovom mom prdavcu (Crafter by Cruzer 15W) sve zvuci kao go *****.
U obzir mi je dolazio jos i Valve Junior. Al' on je 50% skuplji.
Dal vredi? To samo ti možeš da znaš, odeš i probaš, drugačije nikako.
I Valve je skroz druga priča, i meni lično ne radi posao jer ima samo Volume i ništa više, a ja u stanu ne mogu da se pojačavam da bi imao i malo drive-a.
Minimum što bih ja voleo od lampaša je je Laney CUB12R, ali je on oko 270e, a to je već na pola puta do onog što zaista želim (jive king20), tako da sam uzeo ovo kao kompromis, ima minimum koji mi treba al nije lampa... a i mislim da kad ga budem prodavao neću izgubiti puno na njemu (nisam sa puno ni krenuo! :mrgreen: )

nodi

Post by nodi » 13 Sep 2012, 21:25

Hmm..
Jel bi mogao da mi preporucis nesto slicno (cenovni rang i kvalitet)? Samo sto mi efekti nisu bitni, jer imam overdrive i samo njega od efekata koristim.
Ja sam svog Cruzera platio 7000 i uopste nisam zadovoljan. Da li uopste postoji nesto do, recimo, 10000 sto moze da lepo da zvuci u kucnoj varijanti (za vezbanje)?
Izvni sto sam te izbombardovao pitanjima, ali vidim da si upucen jer si kupio skoro nesto slicno. :) :ziveli:

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 13 Sep 2012, 21:34

Vox Pathfinder 15R. Врло гласно, да не поверујеш да причамо о 15 вати. Онако врло старински конципирано, има само високе и ниске у еквилајзер секцији, а има од ефеката тремоло (врло употребљив!) и жичани реверб. Реверб је од оних дискретнијих, док га не потераш преко трећине није посебно уочљив, мада мени то одговара, јер много реверба уме да ублатњави звук. Има невероватно леп чистак, а што се тиче прљавштине... то је ствар укуса. И тотално је старински дизајнирано, што је исто ствар укуса, а ето мени лепо изгледа. Има излаз за слушалице, додатни звучник и миксету. За цену нисам сигуран. Био је пре пар месеци неки ненормалан попуст, па је нов коштао око 8000 динара, а иначе је ваљда око 12000. На огласима га ретко има, па о цени половних тешко да може да се прича. Лепо шљака за блуз и класични рок, није за екстремна пржења. Оно... Vox :D

O.o

Post by O.o » 13 Sep 2012, 22:09

Kristijan wrote:Vox Pathfinder 15R. Врло гласно, да не поверујеш да причамо о 15 вати. Онако врло старински конципирано, има само високе и ниске у еквилајзер секцији, а има од ефеката тремоло (врло употребљив!) и жичани реверб. Реверб је од оних дискретнијих, док га не потераш преко трећине није посебно уочљив, мада мени то одговара, јер много реверба уме да ублатњави звук. Има невероватно леп чистак, а што се тиче прљавштине... то је ствар укуса. И тотално је старински дизајнирано, што је исто ствар укуса, а ето мени лепо изгледа. Има излаз за слушалице, додатни звучник и миксету. За цену нисам сигуран. Био је пре пар месеци неки ненормалан попуст, па је нов коштао око 8000 динара, а иначе је ваљда око 12000. На огласима га ретко има, па о цени половних тешко да може да се прича. Лепо шљака за блуз и класични рок, није за екстремна пржења. Оно... Vox :D
:1: da, definitivno nije za nesto extremnije. i pored toga mislim da nema boljeg pojacala u tom cenovnom rangu. ja ga imao, zamenio sa ad15vt i uvek se pokajem zbog toga kada cujem negde pathfindera :)

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 13 Sep 2012, 22:17

A ako oces da przis, onda roland mikrocube

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 13 Sep 2012, 22:19

:1:

I dalje dovoljno glasno za sobu, svi efekti upotrebljivi, super zvuk, lako prenosivo, može na baterije i to prilično dugo (i to sam probao)... Ima je trenutno na oglasima za 80e, hvataj to i rokaj. :ziveli:

nodi

Post by nodi » 13 Sep 2012, 22:47

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 13 Sep 2012, 23:01

Bravo Hotstepper, nishta kao prava stvar! I ja imam UX1 i ok mi je ali nije to to, makar malu trandzhu da imam radije bih to svirao nego preko kompa. :ziveli:

On topic:

Image

Ovaj put aj necu kao da kazhem shta je, nego pogadjajte :P

Mojo parts - ruski PIO kondenzatori [hvala Kwissu josh jednom, chovek mi ih je poklonio], uz ta 4, i jedna WIma, Panasonic elektroliti [ne svi, neki su i KIna] i tako. Topic coming, enclosure finish coming. :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 13 Sep 2012, 23:06

Car si sto se zajebavas sa perfbordom.

Cestitke hotsteper. :ziveli:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 13 Sep 2012, 23:08

Kakva ti ovo kutija?

Post Reply