Ne bi bas na to isao, mali je to zvucnik za bilo sta valjano. Ako hoces nest jace od mikrokjuba, idi na Cube20x, 20w, JEZIVO glasno, dobar zvucnik... imao sam ga neko vreme, ubijanodi wrote:Hmm.. mali mi je taj roland![]()
Sta mislite o http://www.kupujemprodajem.com/Vox-Path ... id=6844395 , http://www.mitrosmusic.com/proizvod/936 ... nder-10-C/ ?
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
mozda ovo modeling pojacalonodi wrote:Hmm.. mali mi je taj roland![]()
Sta mislite o http://www.kupujemprodajem.com/Vox-Path ... id=6844395 , http://www.mitrosmusic.com/proizvod/936 ... nder-10-C/ ?

ne znam kakvo je, pogledaj na netu. uostalom covek je iz bg-a. ako te ne mrzi, odes, probas pa ako ti se svidi uzmes i dobro.
E jbg.. Malo sam slusao na netu, i nije mi zvucao lose.. Mada, opet vi ste mnogo iskusniji po tom pitanju..Trooper wrote:Ne bi bas na to isao, mali je to zvucnik za bilo sta valjano. Ako hoces nest jace od mikrokjuba, idi na Cube20x, 20w, JEZIVO glasno, dobar zvucnik... imao sam ga neko vreme, ubijanodi wrote:Hmm.. mali mi je taj roland![]()

@o.O Hvala ti, uzecu u obzir

Msm veliku razliku u zvuku ces primetiti pri prelasku na zvucnik veceg precnika, tim pojacalima sa malim zvucnicima u malim kutijama fali basova
- Hotstepper
...pa kažem ti, treba da odeš i probaš sve što ti padne pod ruku, u svim prodavnicama u gradu u budžetu koji imaš.
Taj VOX pathfinder je sjajna stvar, njega sam svirao kad sam išao na časove kod profe (doduše na nekoj kopiji 335) i mene je oduševilo, prelep ton i kad je stavljeno na veoma tiho, a njega imaš i u 15C verziji koja bi trebalo da je jača i sa večim zvučnikom (njega nisam nikad probao na žalost) (i naravno, ono je skuplje, oko 13k din)
Probaj i Fender frontman 25R, (još skuplje... oko 15k din).
Ma kažem ti, odeš i probaš sve što možeš da kupiš i kašće ti se samo.
@Cortex
Da, neverovatno je kako sam se uželeo "organskog" zvuka... da ga čujem i osetim u celoj sobi.
Svaka čast UX1, al ono je kao da gledaš dobru sliku kroz ključaonicu, i dalje je lepa slika al nemoš uživati.
I kakvo ti je ovo novo sokaćalo? otrkivaj nam misteriju
Taj VOX pathfinder je sjajna stvar, njega sam svirao kad sam išao na časove kod profe (doduše na nekoj kopiji 335) i mene je oduševilo, prelep ton i kad je stavljeno na veoma tiho, a njega imaš i u 15C verziji koja bi trebalo da je jača i sa večim zvučnikom (njega nisam nikad probao na žalost) (i naravno, ono je skuplje, oko 13k din)
@Cortex
Da, neverovatno je kako sam se uželeo "organskog" zvuka... da ga čujem i osetim u celoj sobi.
Svaka čast UX1, al ono je kao da gledaš dobru sliku kroz ključaonicu, i dalje je lepa slika al nemoš uživati.

ма довољан ти је добар процесор и добре слушалице и играћеш се дан и ноћ, а нећеш сметати никоме. Узми онај Лајн 6 Покет ПОД, набави добре слушалице и пеглај до миле воље. На сваком кораку можеш да набававиш различите добре боје за то, а и држаће те заокупљеним док штекујеш паре за неког ентренс левл лампаша.
Мислим, ја живим у стану, и знам колико је бедак кад ти проради жица у глави и добијеш напад инспирације око 2-3 сата ујутру, а не можеш да палиш појачало јер ће маторе комшије сутра на сабајле ћалета да ти содомизују бренером за свиње ако то урадиш. А са овим немаш проблема што се тиче аутсајд буке, само слушке и дрндај до миле воље. Јутјубуј мало, видећеш да има изненађујуће добрих симулација.
извињавам се за офтопик.
Мислим, ја живим у стану, и знам колико је бедак кад ти проради жица у глави и добијеш напад инспирације око 2-3 сата ујутру, а не можеш да палиш појачало јер ће маторе комшије сутра на сабајле ћалета да ти содомизују бренером за свиње ако то урадиш. А са овим немаш проблема што се тиче аутсајд буке, само слушке и дрндај до миле воље. Јутјубуј мало, видећеш да има изненађујуће добрих симулација.
извињавам се за офтопик.
Oho to počela školska pa dok još nisi ocene pokvario?nodi wrote:Je l' vredi to da kupujem?
Resio sam da ne kupujem jos gitaru. Dzaba mi ona kad na ovom mom prdavcu (Crafter by Cruzer 15W) sve zvuci kao go *****.
U obzir mi je dolazio jos i Valve Junior. Al' on je 50% skuplji.

Vox Pathfinder 10 је пристојан, али мислим да је бољи 15R. Ни један ни други немају велики звучник, али 15R има већи звучник, и то је по мени битна ставка.
- Hotstepper
Khm-khm... Polovan pod je isto koliko i ovaj polovni laney, a ako će novo, laney je jeftiniji 3-4 'iljade...Void wrote:ма довољан ти је добар процесор и добре слушалице и играћеш се дан и ноћ, а нећеш сметати никоме. Узми онај Лајн 6 Покет ПОД, набави добре слушалице и пеглај до миле воље. На сваком кораку можеш да набававиш различите добре боје за то, а и држаће те заокупљеним док штекујеш паре за неког ентренс левл лампаша.
a pri tom:
Spoiler:
ssmc wrote:Oho to počela školska pa dok još nisi ocene pokvario?nodi wrote:Je l' vredi to da kupujem?
Resio sam da ne kupujem jos gitaru. Dzaba mi ona kad na ovom mom prdavcu (Crafter by Cruzer 15W) sve zvuci kao go *****.
U obzir mi je dolazio jos i Valve Junior. Al' on je 50% skuplji.
Aaaa. ne! Ove godine okrecem novi list.. Vec sam poceo streak sa peticama

To cu i da uradim sutraHotstepper wrote:...pa kažem ti, treba da odeš i probaš sve što ti padne pod ruku, u svim prodavnicama u gradu u budžetu koji imaš.
@Cortex
Svaka čast UX1, al ono je kao da gledaš dobru sliku kroz ključaonicu, i dalje je lepa slika al nemoš uživati.![]()

Hvala Krisu, Voidu i Trooperu.. Dosta mi znace te informacije i misljenja

Javljam utiske kad probam

искрено, не знам колико може да га изађе то 'јачало ако је у фазону да тражи половно на нету, али оно што знам је да покет под може да се нађе за 50е, а мислим да може још и да се снизи ако си убедљив преговарач или ако је власнику хитно да га шутне. Плус, има гомилу солидних ефеката. Плус плус, много је лакше преносив и све то такоHotstepper wrote:Khm-khm... Polovan pod je isto koliko i ovaj polovni laney, a ako će novo, laney je jeftiniji 3-4 'iljade...

мада, увек може да се деси да је неком баш жешћа фрка, па да се нађе у огласим неки кућни лампаш за смешне паре

pocket pod express je bio 50e nov u mitrosu zadnji put kad sam gledao
Да, али просто нисмо сви на исти калуп. Ја сам некада користио процесор и слушке. Па сам онда користио Amplug. Па сам ипак закључио да некако имам скроз погрешан трип ако се не боцнем макар у собно појачало. Коначно, мени рецимо баш добро шљака тај трип да имам кад радим само гитару, кабл и појачало, нема оваквих и онаквих цинцилбоца за подешавање. С процесором сам стално нешто намештао тон, а у ствари сам губио време. Коначно, замара кад се стално свира са слушалицама, бар је мени тако.
Један мој другар, стрип цртач, држи велику картонску кутију на телевизору. Нема никакву функцију, просто њему постоји погрешан баланс простора кад гледа ка том углу собе, а нема те кутије. Јесте шашаво, али њему то шљака. Није најпрактичније решење за свакога право решење.
Један мој другар, стрип цртач, држи велику картонску кутију на телевизору. Нема никакву функцију, просто њему постоји погрешан баланс простора кад гледа ка том углу собе, а нема те кутије. Јесте шашаво, али њему то шљака. Није најпрактичније решење за свакога право решење.
истина