Leslie's Back
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Leslie's Back
Alo ekipa,
reko malo da predstavim band pa ajd možda se kome svidi i pročavrljamo malo.
''Leslie's back je autorski bend, mlad u postojanju (feb. 2011), star u duši. U početku instrumentalni trio prekaljenih muzičara, a sada i s pjevačicom. Trenutno je to spoj klasične postave gitara-bubnjevi-bas s vokalisticom Hellen (born in Canberra, Australia) koja njeguje operno/cabaret pjevanje i ljubav prema rock glazbi. Kada se u to ubace utjecaji rocka '60-ih i '70-ih, svjetske glazbe od Indije do otoka na pučini Pacifika te se doda žličica apsolutne neuračunljivosti, dobije se Leslie's Back!''
Hellen- vocal
Zlatko- drums
Dario - bass
Leslie- guitar
evo malo s probe šta se radi...
reko malo da predstavim band pa ajd možda se kome svidi i pročavrljamo malo.
''Leslie's back je autorski bend, mlad u postojanju (feb. 2011), star u duši. U početku instrumentalni trio prekaljenih muzičara, a sada i s pjevačicom. Trenutno je to spoj klasične postave gitara-bubnjevi-bas s vokalisticom Hellen (born in Canberra, Australia) koja njeguje operno/cabaret pjevanje i ljubav prema rock glazbi. Kada se u to ubace utjecaji rocka '60-ih i '70-ih, svjetske glazbe od Indije do otoka na pučini Pacifika te se doda žličica apsolutne neuračunljivosti, dobije se Leslie's Back!''
Hellen- vocal
Zlatko- drums
Dario - bass
Leslie- guitar
evo malo s probe šta se radi...
Re: Leslie's Back
E da ako ima tko da mi objasni kako se stavlja video sa YT da bude vidljiv ovdje, pokušao sam sa youtube zagradama pa neide...
Svidja mi se spot, no vokal je jeziv, i to ne na dobar nacin jeziv...
Mozda bi bilo bolje da ste ostali instrumentalni trio.
Glede jutjub videa - kopirati izmedju youtube tagova ID videa, kod koji dolazi iza v=, u ovom slucaju: uT9dBPnxqy8

Mozda bi bilo bolje da ste ostali instrumentalni trio.
Glede jutjub videa - kopirati izmedju youtube tagova ID videa, kod koji dolazi iza v=, u ovom slucaju: uT9dBPnxqy8
Sinisake, hvala na ti komentaru, jako cijenim tvoju iskrenost!
Nije lose, ima neki svoj fazon, podseca me malo na Jefferson airplane. Pevacica nije bas tako losa, ali te operske fore bolje ne pokusavati ako ne mogu da se izvedu savrseno. Mozda jos malo vezbe popravi stvari, a mozda i ne.
HVALA na komentaru!brk303 wrote:Nije lose, ima neki svoj fazon, podseca me malo na Jefferson airplane. Pevacica nije bas tako losa, ali te operske fore bolje ne pokusavati ako ne mogu da se izvedu savrseno. Mozda jos malo vezbe popravi stvari, a motazda i ne.
sve je to još sviježe, ovo u videu joj je bila prva proba s bendom, tako vjerujem da ćemo doći do rezultata, da će sjesti. znam da svak ne voli operno/cabaret stilski vidjet u rocku, no za to nije kriv rock kao takav jer on je itekako znao uključiti te forme u izražaj, danas nebi poznavali ute lemper, doors, ziggy stardust, nina hagen,atomic rooster, colloseum ....bla bla. Možda ono što mi pod rock muzikom smatramo upravo proizlazi iz onog šta slušamo (ili neslušamo) no rock kao izražaj zapravo nema granice i od dana prvog je fuzija stilova

Pretera ga bubnjar,razlupo se najstrašnije...inače ideja nije loša,vokal će se uklopiti sa svirkom,radite i svako dobro
-
pazi, bolje je od testere, that's for sure
nema naravno ni m od muzike, ali ima karaktera i potencijala, samo vam treba menadžer koji će znati gde da vas udene. Neki vamp-festival, neka treš-revija apokaliptičnog dizajna i to bi bilo to.
nema naravno ni m od muzike, ali ima karaktera i potencijala, samo vam treba menadžer koji će znati gde da vas udene. Neki vamp-festival, neka treš-revija apokaliptičnog dizajna i to bi bilo to.
Boogie Woogie wrote:pazi, bolje je od testere, that's for sure

Last edited by Leslie on 22 Sep 2012, 04:58, edited 1 time in total.
Hvala!Mixer wrote:Pretera ga bubnjar,razlupo se najstrašnije...inače ideja nije loša,vokal će se uklopiti sa svirkom,radite i svako dobro
Hehe, prvi video 1:48-1:55 Biska 2 © Tocak. Btw, super zvuk gitare, skroz po mom ukusu. Bas dobra svirka.
Da,baš dobar zvuk gitare.