Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
[youtube]POolx0icXwY&feature=related[/youtube]
Sad gledam demo, koje ludilo od pedale.
EHX never ceaces to amaze me.

Kad smo već kod delay pedala...
TC Electronic je izbacio Flashback X4 delay... Kapiram da je cilj da se parira Line6 DL4, Visual Sound Dual Tap delay, ili pedalama u tom rangu ili toj nameni...
Anyway, gomila modova, Looper, Midi kontrola, Expression pedal out, 3 preseta, Tap tempo dugme, stereo in/out... Oko 245e...
TC Electronic je izbacio Flashback X4 delay... Kapiram da je cilj da se parira Line6 DL4, Visual Sound Dual Tap delay, ili pedalama u tom rangu ili toj nameni...
Anyway, gomila modova, Looper, Midi kontrola, Expression pedal out, 3 preseta, Tap tempo dugme, stereo in/out... Oko 245e...
I uskoro, kao sto je i red, ovo da predje u 'Oprema koju imate'? 

jbt al je fensi ovo prebacivanje tone print-ova preko pickupa ne mogu da verujem haha. kako ce sad deca ajfonovci da se napale
Cijena prava sitnica?
-
Sudeci striktno po konceptu, novi tc iksde dilej nece biti bolji od dl4, dd20 ili timebendera, imo. Steta.
Ako neko hoće da nešto poručuje sa thomanna neka se javi da podelimo poštarinu. 40e je, tako da bi nas ispalo 20e, a ako se uključi još neko u akciju, još manje.
A carina ? Ja u startu imam za nesto preko 200 €+Hopkins+ wrote:Ako neko hoće da nešto poručuje sa thomanna neka se javi da podelimo poštarinu. 40e je, tako da bi nas ispalo 20e, a ako se uključi još neko u akciju, još manje.

GASujem za gitarom
. Ono, bilo kakva, pozeljno gibby skala, ham u bridzu, ustekam se u faz i bas pojacalo sa 1x15'' i udri

смрди ми на дух Кајаса овај постTrooper wrote:Ono, bilo kakva, pozeljno gibby skala, ham u bridzu, ustekam se u faz i bas pojacalo sa 1x15'' i udri

meni na wizarde,ali u svakom slucaju podrzavam
U pravu ste obojica
. Ono, spustim se u C i udri