Cortex wrote:pa bash se razmishljam gde si choveche hehe
Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
- mislim_stvarno
ziveli momci
bili ste vredni, treba sad procitati tisuce postova koje ste naspamovali dok nisam bio tu
vidi ko mi se ruga za over-the-top-sljastece gitare
covek koji ima svetlo-plavo-belog telca

vidi ko mi se ruga za over-the-top-sljastece gitare
Znaš kako kažu - it takes one to know one.

EDIT: Čekaj samo da vidiš kakva će sledeća da bude.
EDIT: Čekaj samo da vidiš kakva će sledeća da bude.
Баба, ако не буде 2-tone burst из розе у љубичасто са сићушним шљокицама, онда си скренуо са правог пута. Само те гледам, да знаш 
- Hotstepper
Kristijan wrote:Баба, ако не буде 2-tone burst из розе у љубичасто са сићушним шљокицама, онда си скренуо са правог пута. Само те гледам, да знаш
...svi tako nešto očekujemo!

kabinet marsalov,sa v30 dobudzenim,plus 3 gitare.jedino sto bi moglo da bude bolje od ovog za ultraprecizni dzn dzn po mom misljenju mozda samo SLO,i to zato sto jos nisam imao srecu da ga probam.nasao je tacno onaj svit spot u srednjima da ima zub,sve izlazi koliko god da je spusten stim a ne ide u sizzle,nije ni pretaman,ni prebasovit,jednostavno savrsen za ultra gain.
Voli ga narod mada se meni nije dopao za ritam. Kao solo amp kul al' dosta je "spor" u nizim stimovima.
spor?mislis na atak?meni je tu tek imao autoritet.
Jup. Bez TS-a ispred da spere mulj nisam bio zadovoljan.
Al'dobro ako volis SLO zvuk onda je jeasno.
Daleko od toga da mislim da je ovo los amp! (da ne bude zabune...)
Al'dobro ako volis SLO zvuk onda je jeasno.
Daleko od toga da mislim da je ovo los amp! (da ne bude zabune...)
-
Boogie Woogie
pa pazi..ako ne može da spere mulj, i ako je spor u nižim štimovima?..onda o čemu da priačamo..
Fantasticno kremast lead i jedan od najlepsih clean kanala.
jedino sto meni pada na pamet jeste da si ili se nenormalno skupovao,ili kutija nije imala ali na s od srednjih.ovo je (ali sa srednjim) bilo perkusivno do zla boga,i samo tako je radilo i u A.
Naravno da nisam scoopovao. Nisam juce upalio hi-gain amp 
Kutija je bila randall 4x12 v30 celestioni
Bogner generalno na svojim pojacalima tonsku sekciju tretira malo drugacije od ostatka ekipe. High pot je vise presence/couture kontrola, mid pot je vise mid sweep + blagi boost/attenuate kontrola a bass pot ima direktan uticaj na resonace...
Jednostavno svaki palmute ili intezivniji staccato mulja pogotovo u nizim i drop stimovima. Ovo je naravno moj licni utisak i drugima mozda nece smetati. Ja ni dual rectifiera recimo ne zelim da sviram bez TS-a ispred (bez drive-a, samo blagi boost i igranje sa tonskim pot-om) (odlican primer: http://www.youtube.com/watch?v=kebaRe2A ... ure=relmfu)
Kutija je bila randall 4x12 v30 celestioni
Bogner generalno na svojim pojacalima tonsku sekciju tretira malo drugacije od ostatka ekipe. High pot je vise presence/couture kontrola, mid pot je vise mid sweep + blagi boost/attenuate kontrola a bass pot ima direktan uticaj na resonace...
Jednostavno svaki palmute ili intezivniji staccato mulja pogotovo u nizim i drop stimovima. Ovo je naravno moj licni utisak i drugima mozda nece smetati. Ja ni dual rectifiera recimo ne zelim da sviram bez TS-a ispred (bez drive-a, samo blagi boost i igranje sa tonskim pot-om) (odlican primer: http://www.youtube.com/watch?v=kebaRe2A ... ure=relmfu)
- Dersu Uzala
Because you're both rookies.MUzzY wrote:...Ja ni dual rectifiera recimo ne zelim da sviram bez TS-a ispred (bez drive-a, samo blagi boost i igranje sa tonskim pot-om) (odlican primer: http://www.youtube.com/watch?v=kebaRe2A ... ure=relmfu)
slusaj sta ce vam caca reci, suvise sam star da bih vam mogao pomoci....