Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Šta ste lepo od opreme probali ovih dana :-)
Ako ti nešto znači: recimo da su vrednosti gain knoba od 1 do 10, moj je od 1 do 8.5 totalno napucan i čist klin tek od 8.5 do 10 daje neki smešan, meni neupotrebljiv drajv, tako da je meni taj pot na 6 recimo.
To je normalno za Power Boost. Full on kod mene nije uopshte smeshan drajv, vec sasvim upotreblji natural compressed drive, a ako odesh bash do kraja, onda treba da izlazi Si fuzz face alike FUZZ. I kod mene to i izlazi, kad malo zaprljam amp naravno.
ono shto me brine kod mog primerka je shto nije bash CRAZY loud, shto sam chuo da svi kazhu za ovo kolo. Kod mene mozhe naravno iznad unity-a pristojno glasnije, ali ochekivao sam crazy loud pedalu.
ono shto me brine kod mog primerka je shto nije bash CRAZY loud, shto sam chuo da svi kazhu za ovo kolo. Kod mene mozhe naravno iznad unity-a pristojno glasnije, ali ochekivao sam crazy loud pedalu.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Ortakov uskoro bivshi amp (snimano za potrebe oglasa, ali ajde i ovde da okacim cisto ako nekog zanima kako to radi)

Sviruckam Danelectro DC"59
Brutalno. Za koliko ide ovako nesto?
Meni se ne svidja ama ich. Mozhda nisam lepo slushao. Aj sacu opet
Meni ovo bas mrsavo zvuci.
- sirac-šunka
- vragolan
Meni se sviđa. Šteta što sad ne pazarim amp
sigurno bih ga uzeo.
Inače, drug mi jedan reče da su se na ovakvim modelima Dynacord-a bazirala Melodija Solist pojačala. Samo su Melodije uprostili, izbacili ove swičeve iznad eq-a i sl. Imam Melodiju Solist 60, dosta stvarno liči, ali naravno rekao bih da ovaj Dynacord zvuči bolje. E sad, ko će to prodavati menjati... jbg...
...ali za 100 evra ekstra ponuda.

Inače, drug mi jedan reče da su se na ovakvim modelima Dynacord-a bazirala Melodija Solist pojačala. Samo su Melodije uprostili, izbacili ove swičeve iznad eq-a i sl. Imam Melodiju Solist 60, dosta stvarno liči, ali naravno rekao bih da ovaj Dynacord zvuči bolje. E sad, ko će to prodavati menjati... jbg...
uh pa ako je sto evra, onda zvuchi odlichno.sirac-šunka wrote:Meni se sviđa. Šteta što sad ne pazarim ampsigurno bih ga uzeo.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Lepo radi pojka, ono klin je stvarno zakon, a drajv pa najbolje shto moze tranzistor da izvuce, stvano korektan ton, sa overdrive pedalama, nisam probao neke zesce, jer ih nemamo

treba ga srediti, ali mislim za 100 jura..to je stvarno jeftino. Drugar hoce laNpe pa zato prodaje.

treba ga srediti, ali mislim za 100 jura..to je stvarno jeftino. Drugar hoce laNpe pa zato prodaje.
-
onaj jedan trebl treba da se naprska sa wd40..
Što, ima unutra neki zupčanik koji je zaribao ili šta?
- sirac-šunka
- vragolan
Probao '82 Ibanez MC350NT. Pa to izvanredno radi, buckeri mi malo nisu po ukusu ali kombinacije sa tim tri-tone sistemom su pregotivne. Konstrukcija i estetika gitare - prava japanska umetnos' rucnog rada. Ma skulptura od drveta. Nazalost, ne mogu si je priustiti sad ....
+1
Jedino što mi vizuelno smeta na toj đitri je ona šustikla na bridžu i budžica za kaiš na rogu.
Jedino što mi vizuelno smeta na toj đitri je ona šustikla na bridžu i budžica za kaiš na rogu.