36th paf set, manje vise kao SD 59ka. Bridge je za nijaaansu jaci i masniji od neck-a (oko 10%) da bi se dobro slagali. Evo ih na dnu stranice
http://www.dimarzio.com/pickups/humbuck ... ?view=grid
Ovaj DP103 bi trebalo da je slican sa dimarzio PAF iz oglasa, cak je nasledio i njegovu oznaku ako se ne varam.
Cudi me da ti je Super Dist bez muda, on je jedan od masnijih dimarzio koje sam probao, jedino je tone zone bio masniji, ali mi je bilo previse pa sam ga prodao.
JB nisam probao, ali jesam onaj smanjeni JB Jr i uopste ali uopste nije bio za metal. Da bi on dz-dz izaslo kako treba mora da se zalabi bas da ne prdi i da se odseku midovi (V EQ) da ne zvuci kao iz kutije. Kad se to uradi ne ostane mu nista, kao da sam ga stisao na 3ku. Ocajan magnet bio pa je odleteo na oglase

Ne znam za odraslog JB-a, ali ako je mali pravljen da bude sto slicniji, ne pise mu se dobro
A sto se tice momka koji trazi magnete, ako je vec metal primarno, a rock sekundarno, zapravo mislim da bi mu par Deactivator-a legao savrseno, samo ih ne vidjam po oglasima jer su iz ovog milenijuma, za jedno 30 godina ce izaci neki razbucani komplet na KP za 80e

Druga varijanta je D-Sonic ili Crunch Lab za bridge. Prvi nisam uzivo probao (al sam se naslusao Petrucci-ja), a drugi imam u ibanezu i izuva kako radi. Najuravnotezeniji magnet koji sam probao, ima od svega, a nista previse da bi strcalo. Dovoljno visokih za harmonike, a ne kresti kao Evo. Dovoljno basa a ne prdi kao TZ. Midovi tacno onako na sredinu, uz EQ pedalu super zavrsavaju za metal a nije bezivotan kao Steve's Special koji nema midova ni za lek. Uz to je jak kao super dist pa ima dovoljno cruncha.
To sigurno nije pomoglo pri izboru