Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Predstavite Vaš Lanac Gitarskih Efekata
Sad sam gledao na gfs, 45$ je stimer, 15$ je postarina, kontam da ako te ne ocarine, opet ti je to najjeftinija varijanta (a ne bi trebali da ocarine, 46e je to ukupno) cak iako sam narucujes. Nas je izaslo po 50e jer je bio veci paket pa je isla i carina na sve
Koliko ovo http://www.mitrosmusic.com/proizvod/131 ... Overdrive/ ima jaci gain od mog Bad Monkeya? 

zaobiđi tu pedalicu...krš je...nodi wrote:Koliko ovo http://www.mitrosmusic.com/proizvod/131 ... Overdrive/ ima jaci gain od mog Bad Monkeya?
Ok. Takav odgovor cenim
konkretno, bre!
DS-1?

DS-1?
DS1 ti ima jaci gain od Bad Monkeya, a iz te cenovne klase pedala predlazem ti da obavezno pogledas Marshall Jackhammer. Koju vrstu svirke preferiras, za sta ti treba pedala?
Ovu pedalu kupujem jer osecam da majmun nema dovoljno gaina da izvuce neke stvari Frusciantea ili Whitea, npr..
Inace ne sviram dist mnogo, samo za par pesama, ne snalazim se bas najbolje u tom zanru 

Za vajta i frusantea mozda da juris neki Rat? Tj jedino da ti neko napravi, posto ih slabo ima u srbiji
Ako imas gitaru sa singlovima obidji jackhammer, a ako su hum-ovi uzimaj slobodno. Ja sam morao da ga prodam kad sam kupio strata... Ako su singlovi guvnor isto marshall, imam ga i odlican je... 

Mnogo srećnije rešenje nego DS-1.istiqrac wrote:...ako su singlovi guvnor isto marshall, imam ga i odlican je...
-
fix'dTrooper wrote:Za vajta i frusantea mozda da juris neki Muff?
Jbg, more bit' i to pravo resenje, da budem iskren EHX maf nisam svirao dugo vremena, a moj russian green mi deluje mnogo agresivnije u odnosu na zvuk ove dvojice. A kontam da sa Ratom ne moze da omaneKill surf city wrote:fix'dTrooper wrote:Za vajta i frusantea mozda da juris neki Muff?
Cekaj, ja sam mislio da je guv'nor overdrive, a ne dist kao DS-1.Baba Slim wrote:Mnogo srećnije rešenje nego DS-1.istiqrac wrote:...ako su singlovi guvnor isto marshall, imam ga i odlican je...
Jeste overdrive, zato i kazem. Nije dist to sto ti treba (pogotovo ds-1), za onu dvojicu neki fuzz da ganjas, a majmuna ako mozes ostavi kao univerzalni overdrajv za ostalu svirku ako ti se vec svidja kako radi.
Da kupujem ja tog Guv'nora? Sad imam priliku. Znaci ima jak gain?
Ima jaci od monkeya to je sigurno. Ali opet, ne znam sta ti ocekujes i zelis, pa samim tim ne znam da li ce ti biti dovoljno. Ako ti s ene svidi uvek ces moci da ga prodas za 30-35e, ne vredi vise od toga nazalost.