Ako neko zna neshto o pod znacima navoda, d'addario pedalama, neka izreche, bio bih zahvalan|

Znachi ono.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

+1 Skroz je soviet desing™.Cortex wrote:
Znachi ono.
 , зар не могу све те фреквенције/ опсези,  да се претходно испеглају на појачалу, па на миксети, па ако ћемо и  роловањем потенциометара на гитари, него нам треба посебно сокоћало за такво што?
, зар не могу све те фреквенције/ опсези,  да се претходно испеглају на појачалу, па на миксети, па ако ћемо и  роловањем потенциометара на гитари, него нам треба посебно сокоћало за такво што?  , to je slicno pitanju sta ce mi tone i vol kontrole na gitari ako ih vec imam na pedali/pojacalu. Nije bas, ali...
 , to je slicno pitanju sta ce mi tone i vol kontrole na gitari ako ih vec imam na pedali/pojacalu. Nije bas, ali...  Meni, npr, treba jedan EQ (trenutno koristim klona za to) ispred OCDa za izbor normalnog drajv i njonjavog drajva.  Sa druge strane, dok sam svirao Guv'nora iza sam drzao EQ za solo boost...  Mislim, ima mnogo primena, samo treba videti da li ti je i jedna potrebna.
 Meni, npr, treba jedan EQ (trenutno koristim klona za to) ispred OCDa za izbor normalnog drajv i njonjavog drajva.  Sa druge strane, dok sam svirao Guv'nora iza sam drzao EQ za solo boost...  Mislim, ima mnogo primena, samo treba videti da li ti je i jedna potrebna. 

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest