Short Scale Neck
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Hotstepper
Re: Short Scale Neck
...a što se mi sad trudimo da ga ubedimo u nešto što je on već rešio u svojoj glavi?! a hvala Bogu, znamo ga, on će to isterati kako je naumio...

Ja totalno podrzavam odluku, pogotovo izbor rosewooda. 24" skala je do jaja, ja sam pre vise od godinu dana presao na nju (josh od onog mexi speciala) i bash mi je legla, jednostavno hvatam neshto shto nisam mogao ranije. Ali predji na 11-ke sad i namerno setapuj zice da budu malo visochije, napravi si izazow. 
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Da ne pishem novu temu, ova ce posluziti....Daklem, kakva je tojest kolika je razlika izmedju 24 i 24, 75 kod gibsonovih gitara? ( u Feel-u kad svirash)
Ovaj poslednji post koji je napisao Milanares
Potpuno se slazem, i mnogo mi se svidelo to 24". Dosta se lakse snalazim jer ovih dana najvise sviram jaguar i sad kad uzmem telca treba vremena da se ruka navikne i pred kraj probe je poceo da me boli dlan???
to mi se nikad nije desilo... Mozda je i do oblika vrata ili shta god, ali mnogo mi se svidja kratka skala...Da ne pomislite da cu da kupujem neshto ili menjam, samo pitam jer me interesuje informativno.

24" skala je do jaja, ja sam pre vise od godinu dana presao na nju (josh od onog mexi speciala) i bash mi je legla, jednostavno hvatam neshto shto nisam mogao ranije.
Potpuno se slazem, i mnogo mi se svidelo to 24". Dosta se lakse snalazim jer ovih dana najvise sviram jaguar i sad kad uzmem telca treba vremena da se ruka navikne i pred kraj probe je poceo da me boli dlan???