P.S ako ima neko ko je raspolozen da mi pomogne po tom pitanju, ko ima takvu karticu neka mi se javi na pm da se dogovorimo. Thanks
Humbucker za kopiju strata, preporuke...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Re: Humbucker za kopiju strata, preporuke...
Znaci da nadjem kako znam i umem nekog ko moze sa svojom kreditnom karticom da placa u inostranstvu? Upaltim mu sumu u dolarima i zavrsim posao, drugacije ne moze?
P.S ako ima neko ko je raspolozen da mi pomogne po tom pitanju, ko ima takvu karticu neka mi se javi na pm da se dogovorimo. Thanks
Kako...Lako !!Stevan Hinic wrote:Mali off topic!
Kako da platim porudzbinu sa Guitar Fetish sajta ako nemam kreditnu karticu?
Money order ili sta?
Ja sam u Intesi otvorio Viza internet i to vrlo dobro funkcioniše...
Dakle otvoriš karticu, uplatiš evre i od GFS naručiš. Znaj, to nije kreditna kartica, one trenutno ne funkcionišu sa USA online i još sa nekoliko zemalja koje se navode kao visoko rizične npr. Paragvaj.
U konkretnom slučaju treba da pripremiš 49$ zato što za željeni magnet poštarina za Srbiju iznosi 10,03$, to lako možeš da proveriš tako što ćeš pratiti uput sa GFS sajta. Na to ne ide carina i PDV, ja sam pre mesec dana od njih dobio tremolo blok i sve je prošlo bez problema.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Hvala puno, ako budem imao neka pitanja u vezi te kartice, ja cu te kontaktirati na pm. Ok?
Ziv bio!!!
Ziv bio!!!
Stevan Hinic wrote:Hvala puno, ako budem imao neka pitanja u vezi te kartice, ja cu te kontaktirati na pm. Ok?
Ziv bio!!!
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Naruceni magneti sa Guitar Fetish-a, videcemo kakvi su kada stignu, nadam se da cu ih napraviti neki zvucni zapis.
Hvala svima na pomoci...
Hvala svima na pomoci...