Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Imate
iskreno, meni su svi ti fuzzovi isti i ne vidim čemu služe osim da upropaste čist zvuk, al ajde..srećna ti pedala
Koji je to faz?
200 quid, ouch
za te pare mogu da kupim mobilnu klimu da mi drzi sobu na konstantnoj temperaturi 

-
to ni meni nije jasno..
sada reklamiraju procesore koji su tek malo skuplji od jedne fancy pedale i to kao imaju "sve što ti treba od zvuka", "you don't need pedals anymore" isl..
u čemu je fora?
muzičari masovno prodaju pedale i kupuju te all in one sprave koje pokrivaju sve žive pedale..
opet, neki kupuju pedalu po pedalu, da bi dobili zvuke koje sve već sadrži neki procesor..
da li je to ista priča sa onim - ako ti crkne ceo procesor, ako ti crkne samo jedna pedala, ili šta?
sada reklamiraju procesore koji su tek malo skuplji od jedne fancy pedale i to kao imaju "sve što ti treba od zvuka", "you don't need pedals anymore" isl..
u čemu je fora?
muzičari masovno prodaju pedale i kupuju te all in one sprave koje pokrivaju sve žive pedale..
opet, neki kupuju pedalu po pedalu, da bi dobili zvuke koje sve već sadrži neki procesor..
da li je to ista priča sa onim - ako ti crkne ceo procesor, ako ti crkne samo jedna pedala, ili šta?
nikad nisam cuo ni jedan fejzer koji ni priblizno zvuci kao moj small stone,kamoli na procesoru bilo kojem.mislim da je ovo sustina.
Spoiler:

-
ako je ovo analogna pedala, (a čini se da jeste) onda podržavam..
ono što mi je glupo je kupovati krš digitalnih pedala, ako već ima sve to isto u procesoru, to tedo reći
ono što mi je glupo je kupovati krš digitalnih pedala, ako već ima sve to isto u procesoru, to tedo reći
digitalna je izgleda samo termoregulacija. Verovano je klasican AC128 fuzz face sa fancy auto-biasom
takodje moj boss dsd2 je digitalan,pa opet ne sretoh ni jedan dilej da tako zvuci sem starih japanskih dd2,dd3,dsd2 i dsd3 (izgleda da je do onog cipa).
-
a esi probo onaj bonamassa fuz, ?
ja sam pravio klon, original nisam probo. cela fora je u ruskim tranzotorima, inace je klasican FF
dosta je upeglaniji i "umiljatiji" od klasicnog fuzza. Na kraju sam mu zamenio jedan tranzistor silikoncem za malo vise bite-a.
dosta je upeglaniji i "umiljatiji" od klasicnog fuzza. Na kraju sam mu zamenio jedan tranzistor silikoncem za malo vise bite-a.
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

Duesenberg V-Caster... slike , test i prica kad se vrnem iz grada.

AHAHAHAH brate da li je moguce da si vec neshto novo pazario?!?!?!? Pa gde nalazish te ljude kojima dajesh TA peci, prikolice, kultivatore i ostalo za gitare???? Brate upoznaj me sa svojim dilerima nemoj da si zao
nemanja za predsednika...