Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Nemate
Strashno. Ali i preskupo, ko bre ima te pare da iskeshira...verujem da vredi. Al ono, kad bih se isripovao da mu nudim SG-a opet bih morao da doplatim jedno 600e i to da mi uchini lol
shto je najjache na jedno prastaorm originalu jazzmasteru sam bash bash dugo svirao, i to unplugged, drugar ima, pisao sam to vec, al to bilo josh dok sam cepao klasichnu gitaru tad nisam znao ni shta je pojachalo...
shto je najjache na jedno prastaorm originalu jazzmasteru sam bash bash dugo svirao, i to unplugged, drugar ima, pisao sam to vec, al to bilo josh dok sam cepao klasichnu gitaru tad nisam znao ni shta je pojachalo...
ovaj jazzmaster ima ton da se smrznesh, ali i cenu!nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... id=5798978
***** ti novce...
i shto ih nemam...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Pa jel to nije Nikolin Jazz? Jako lici... Jbg, mnogo trazi co'ek, a ja nemam tih akustara...xspaceman wrote:ovaj jazzmaster ima ton da se smrznesh, ali i cenu!nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... id=5798978
***** ti novce...
i shto ih nemam...
rus ga je pre jedno dva meseca kupio od mog poznanika i vec ga prodaje....valjda skontao da to nije ono shto je mislio da je!
nemanja obrati paznju na poslednju recenicu!

Da upotpunim ovo sa videom.... ovo je taj Jazzmaster:
-
Njegova djitra je bila kod mene neko vreme, i ako se dobro secam, imala je slomljen trem sistem, i napukao tortoise. Davno to bese, 2003. cini mi se, pa je moguce da me secanje vara.nemanjavelimirovic wrote: Pa jel to nije Nikolin Jazz? Jako lici...

za te novce ocu fotku sa pogodjenim balansom bele!nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Fender-J ... id=5798978
***** ti novce...
i shto ih nemam...

-

1957 Gibson Historic Black Beauty Les Paul Custom w/Iommi Pickups
Apsolutno zlo
Nikada nisam razumeo zasto je ljudima fascinanta crna boja. Zar ne bi radije imao neku sunburst/natural/drecavu boju?
Okej, kapiram da neko zeli jednostavnost (Blackie), ali ovde je crno, samo crno i nista osim crnog.
Edit: ja ovde ne bih mogao da nadjem potove
Okej, kapiram da neko zeli jednostavnost (Blackie), ali ovde je crno, samo crno i nista osim crnog.
Edit: ja ovde ne bih mogao da nadjem potove

Jos si ti mlad i zelen
. Jbg, crna je elegantna, onako classy, jebiga, kao odelo kad obuces. A i za mjetal, gde ces bolje od crne

Ни под разноnodi wrote:Zar ne bi radije imao neku sunburst...?

Иначе, не сечем се на црну, ја бих углавном као гастарбајтер из Пожаревца - бело

-
Kulji je crni falcon. 

Море бит бидне да јесте, али ја нисам кул 

meni najkulja annie 

-
sve si rekao kad si napisao da je apsolutno zlo.