progg wrote:Bravo za predlog. Ja imam jedan u Telecasteru u bridzu, ofkors. Magnet je fantastican, ima karakter telca na klinu, dok na drajvu ima "onaj" (vit mor bols) zvuk a takodje zadrzava karakter telca (mislim, koliko god ga reklamirali kao PAF a ljudi mislili da ce dobiti Gibson SG/LP foru zvuka, nije bas tako - i dalje je to Tele ali, onako, iz m..., mislim duse sound).komil wrote:Trooper wrote:U tom smislu vredelo bi da Nemanja proba recimo "Seymour Duncan Little 59" (hb u singlu).
Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate

porucio 6 komada, bas me interesuje razlika od klasicnog 2mm ultex jazz III koji mi je bio omiljeni pick do sada
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera

http://www.nuxefx.com/product_detail.ph ... =49&id2=50
Zzz - u je trebao Behringer Fuzz, pa smo se menjali...ja sam fuz koristio samo kao bust, pa mi je on poslao ovaj EQ...>Radi odlicno, mjetalno je kuciste..znaci ko bi rekao za ovako male pare.
Kad mi je bio Nenad, istestirali smo ga i na TB Looper, ne krade od zvuka nishta...bar ne primetno...Preporuka kome treba jeftiniji eq!

Last edited by dejankuki on 24 Oct 2012, 19:47, edited 1 time in total.
Reason: Sorry , malo popravljen post...
Reason: Sorry , malo popravljen post...
Cestitke svima na skorasnjim prinovama
I jos jednom se zahvaljujem Nemanji na razumevanju i uspesnoj saradnji tj razmeni
Ja sam od pre par dana ponosni vlasnik Boss Hyperfuzza u Behringer izvedbi - utisak:Jako blizak svoj starijem rodjaku Shin-Ei tr-8 fuzzu, inferiorniji malo u samom
karakteru fuzza i blago verstilniji (da li je to uopste rec) zbog prisustva high&low eq...sve u svemu

Takodje sam skoro nabacio Artec Eq, standardna varijanta eq sa boost funkcijom, true bypass (ko i Nemanjin Nux) odlicna sprava za male pare

Imam jos jednu prinovu, ali je josh work in progress, so stay tuned...

Ja sam od pre par dana ponosni vlasnik Boss Hyperfuzza u Behringer izvedbi - utisak:Jako blizak svoj starijem rodjaku Shin-Ei tr-8 fuzzu, inferiorniji malo u samom
karakteru fuzza i blago verstilniji (da li je to uopste rec) zbog prisustva high&low eq...sve u svemu

Takodje sam skoro nabacio Artec Eq, standardna varijanta eq sa boost funkcijom, true bypass (ko i Nemanjin Nux) odlicna sprava za male pare

Imam jos jednu prinovu, ali je josh work in progress, so stay tuned...
khhhm,khhm 

Kod mene je,ali nije moj,jos dan-dva nadam se,a onda ce do kraja zivota ostati kod mene
))
Al Di Meola pickups,sve ostalo oridjidji.
Ton....googlam da nadjem pravu rec ali ne uspeva mi
Elem,sledece nedelje mi stize Gibson LP Studio 50 Tribute HB DB TM pa ako nekoga interesuje a ovaj custom ostane(dace Bog) kod mene...cujemo se
PS. custom-a sam uzeo u ruke oko 18h samo malo da ga probam pa da postavim slike ovde...ali vreme baaaas brzo prolazi,ajd
odoh jos malo da ga cackam 

Kod mene je,ali nije moj,jos dan-dva nadam se,a onda ce do kraja zivota ostati kod mene

Al Di Meola pickups,sve ostalo oridjidji.
Ton....googlam da nadjem pravu rec ali ne uspeva mi

Elem,sledece nedelje mi stize Gibson LP Studio 50 Tribute HB DB TM pa ako nekoga interesuje a ovaj custom ostane(dace Bog) kod mene...cujemo se

PS. custom-a sam uzeo u ruke oko 18h samo malo da ga probam pa da postavim slike ovde...ali vreme baaaas brzo prolazi,ajd

- mislim_stvarno
koliko su meni gotivni custom-i
nadam se da ce ostati u tvom vlasnistvu

nadam se da ce ostati u tvom vlasnistvu

-
Sav je mas'an.. Verovatno mu je i zvuk taki..
Nemanja mozhda ovako neshto?Kill surf city wrote:+1
Nego, ne otpisuj gibonove mini humove.
[youtube]ciihJnKITh0&feature=relmfu[/youtube]
Epiphone Riviera I presume it is called.
- Stevan Hinic
- ex Muzicar koji pije!
Spoiler:

Lud si ako ne ostane tvoj!
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hm...nije lose, ali moja iskustva sa 335tip gitarama su da one pishte na bini..ne mnogo, ali taman u momentima te iznervira. Cak i na OCD, a da ne pricam o Rat-u...
Zasad sam stavio 11-52 zice na Duesenberg i dozivljaj je potpuno drugaciji..danas imam probu pa cu videti shta cu s njim....Gitara je ipak kvalitetna jako, a shta bi dalje uzeo...pa to nemam pojma iskreno.
Cestitke na Custom-u!
Zasad sam stavio 11-52 zice na Duesenberg i dozivljaj je potpuno drugaciji..danas imam probu pa cu videti shta cu s njim....Gitara je ipak kvalitetna jako, a shta bi dalje uzeo...pa to nemam pojma iskreno.
Cestitke na Custom-u!

Oduvek sam hteo da ih probam, ali su prvo bile preskupe, a onda i nisu mogle da se nadju jer su TechTube propali. Danas mi salje drugar sa DIYS par komada
Trebalo bi da su slicne ecc83, ali skroz drugacije konstrukcije. Izgledaju mi skroz svemirski

datasheet http://www.hifitubes.nl/weblog/wp-conte ... e813cc.pdf

Trebalo bi da su slicne ecc83, ali skroz drugacije konstrukcije. Izgledaju mi skroz svemirski

datasheet http://www.hifitubes.nl/weblog/wp-conte ... e813cc.pdf
-
nemanjavelimirovic wrote:nije lose, ali moja iskustva sa 335tip gitarama su da one pishte na bini..ne mnogo, ali taman u momentima te iznervira. Cak i na OCD, a da ne pricam o Rat-u...

-
ma jebeš 335 ako pište..neka ih svira roben ford kad je blesav..
shta sad fali, pa nije izvitoperio ton nikakvom spravom, sviro dechko clean i umeo je da svira, Bugi shta imash sad ovde da mu zamerish? 

Мислим да је Riviera са P93 и P94 магнетима, и да нема stop bar. Нисам сасвим сигуран. Правили су разне варијације на ту тему.Cortex wrote:Nemanja mozhda ovako neshto?Kill surf city wrote:+1
Nego, ne otpisuj gibonove mini humove.
[youtube]ciihJnKITh0&feature=relmfu[/youtube]
Epiphone Riviera I presume it is called.