umart wrote: svit dzisas,nisam znavao da hajvat ima bas ovako dojajnu saturaciju....
eeeeeeeeeeeeee

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
umart wrote: svit dzisas,nisam znavao da hajvat ima bas ovako dojajnu saturaciju....
ssmc wrote: eeeeeeeeeeeeee
Kako nisi znao, bar 5 puta sam kacio vec.umart wrote: svit dzisas,nisam znavao da hajvat ima bas ovako dojajnu saturaciju.jesi probao da izcijedis jos gejna sa nekim od standardnih OD-ova,i jel' moze a da ne ode u fizz?
Zovete Ljubu iz druge mreže, molimo sačekajte da se uspostavi vezaguv'nor wrote:ssmc wrote: eeeeeeeeeeeeeematora nisi svestan koliko ja tebe volEm!!!
![]()
![]()
vjerujes da mi nije palo na pamet da ga on koristi.micim,ne bi meni trebalo jos puno gejna,kapiram da bi dobar ts rijesio stvar na pola svog gejna,inace kakva definicija i vojsing,strahota.Dersu Uzala wrote:Kako nisi znao, bar 5 puta sam kacio vec.umart wrote: svit dzisas,nisam znavao da hajvat ima bas ovako dojajnu saturaciju.jesi probao da izcijedis jos gejna sa nekim od standardnih OD-ova,i jel' moze a da ne ode u fizz?
La lenje, od 22 sec.
Joj.umart wrote: vjerujes da mi nije palo na pamet da ga on koristi.
Nisam baš siguran u ovo... 70s hiwatt je uvek išao za više para od 70s orange-a, a i mnogo ih je manje napravljeno.umart wrote:pa kupis djede pravog hiwatt-a.u svakom slucaju jeftinije i lakse nego da se docepas vintez oranza ili nedajboze oranz matamp-a.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests