Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
nice djitrica, odmaknut tailpiece od bridgea i kraca skala i ultimativna mekoca 

Brao!
atomic 'buckeri
aj' nek' je sasrecom! 

Znaci , 'ladno si morao da doplatis za gigbag ?
To nije ok .
To nije ok .
-
+1dweezil wrote:nice djitrica, odmaknut tailpiece od bridgea i kraca skala i ultimativna mekota™
to je mitros,ne bi ti oni dali uz gitaru kofer ili gigbag puskom da ih tjeras.
-
ajdai opljujemo na fejsu
Klosari bre,narucio stalak od 2k dindzi oni traze prvo da se uplati pa onda tek salju...a da ne pricam da sam par hiljada jevreja potrosio kod njih,hvala ne treba mi vas stalak.Boogie Woogie wrote:ajdai opljujemo na fejsu
Jbt TV od 150k sam platio pouzecem a da se cimam za jedan stalak...
izvinjavam se za off
Meni se cini da ta gitara cezne za jednim bigzbijem... 

Avlijaner wrote:Meni se cini da ta gitara cezne za jednim bigzbijem...

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Volim kako izgleda Bigsby, ali ne koristim to u cviranju...NIje iskljuceno da ce mi jednom puci pred ocima pa cu ubaciti bigzbi, ali zada ne...xspaceman wrote:Avlijaner wrote:Meni se cini da ta gitara cezne za jednim bigzbijem...+ jedna custom relic obrada!
Relicovanje cu probati da odradim prirUdnim putem

- Hotstepper
TO, refiniš da bi moglo da dođe do relica i neki deblji vrat i miran si zanavjek...
Čestitke Nemanja!
Ja sam onomad hteo da uzmem blacktop telca, čekao sam ga 6 meseci da stigne u SRB i na kraju odustao, posle kad sam ga probao, nije mi bilo žao, ima tanak vrat što se mene tiče....
Cortex, hvala za ovaj klip
Čestitke Nemanja!

Ja sam onomad hteo da uzmem blacktop telca, čekao sam ga 6 meseci da stigne u SRB i na kraju odustao, posle kad sam ga probao, nije mi bilo žao, ima tanak vrat što se mene tiče....
Cortex, hvala za ovaj klip

- mislim_stvarno
Opet cestitke nemanji, uz zelje da se ova gitara kod njega zadrzi bar koliko i poslednjih 5 zajedno
Ti si car covece 

u jednu ruku mi je jako drago, ali u drugu ruku...micim...naucili smo da nas cesto obradujes nekom novotarijom, đitricom ...sad vise nista nije kao pre...bice mnoooogo dosadnije ovde! bar nekih 6 meseci! 

xspaceman wrote:u jednu ruku mi je jako drago, ali u drugu ruku...micim...naucili smo da nas cesto obradujes nekom novotarijom, đitricom ...sad vise nista nije kao pre...bice mnoooogo dosadnije ovde! bar nekih 6 meseci!

Ajd sad malo svi da sviramo i koristimo tu opremu, za promenu.