Bugera ILI Blackstar? Nastavak... dobar ton za umreti II
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: Bugera ILI Blackstar?
Niste sumnjali sta?
Re: Bugera ILI Blackstar? Nastavak... dobar ton za umreti II
eh da.. u onoj staroj temi, neki postovi su ispali kolateralna steta i otisli su ovde...
Nemam nameru da ih izdvajam, neka idu u prilog ovoj temi o tonu za mreti.
goood luck
Nemam nameru da ih izdvajam, neka idu u prilog ovoj temi o tonu za mreti.
goood luck
- Dersu Uzala
Petruxhi trake.
https://www.yousendit.com/download/WUJZ ... M2t3anNUQw
Znaci ovo su fajlovi za Windows 7 verziju, , ne znam da li rade drugamo. Unzip i metnite u vas username\AppData\Local\Jammit folder ili tako nesto. Sakriven je taj folder ali dohakajte mu. Ima 4 pesme tu, Pull Me Under, Innocence Fade, 6:00 i Metropolis I valjda. Lemme know if it works.
Imate do 31. da skinete.
Nazdravlje.
https://www.yousendit.com/download/WUJZ ... M2t3anNUQw
Znaci ovo su fajlovi za Windows 7 verziju, , ne znam da li rade drugamo. Unzip i metnite u vas username\AppData\Local\Jammit folder ili tako nesto. Sakriven je taj folder ali dohakajte mu. Ima 4 pesme tu, Pull Me Under, Innocence Fade, 6:00 i Metropolis I valjda. Lemme know if it works.
Imate do 31. da skinete.

Nazdravlje.
- Dersu Uzala
Molim i drugi put.howyesno wrote:Živ bio
Nego, jel radi uopste?
- Dersu Uzala
Evo neki dobar ton.
Totalno sam smetnuo sa uma da su to snimali i izdali na DVD-ju, ja bio na tom certu.
Sta reci nego ton koji zakiva. Mk IV bejbi.

E tako se snima gitara sa Shure SM57, mogo bi neko da objasni Oli.
Totalno sam smetnuo sa uma da su to snimali i izdali na DVD-ju, ja bio na tom certu.
Sta reci nego ton koji zakiva. Mk IV bejbi.

E tako se snima gitara sa Shure SM57, mogo bi neko da objasni Oli.

Ne da radi nego kida. Oduševio sam se softverom.
Još samo da je jeftinije ili da prodaju pakete sa nekim popustom. Mislim, 5$ je mnogo za jednu pesmu. Mogu da kupim ceo oriđinale disk za te pare.
Bugi je Bugi, a Petrucci je Petrucci
Malo uputstvo za sve ostale:
1. Registrujte se na sajt
2. Skinite i instalirajte softver
3. Kada ga pokrenete, logujte se sa podacima iz koraka 1 i dozvolite mu da skine demo pesmu
4. On će da je skine u vašUsername\AppData\Local\Jammit\nešto folder. Nešto je neki skup slova koji se generiše u zavisnosti od vašeg kompa.
5. Unzip i copy u taj nešto folder
6. Play

Bugi je Bugi, a Petrucci je Petrucci

3. Kada ga pokrenete, logujte se sa podacima iz koraka 1 i dozvolite mu da skine demo pesmu
4. On će da je skine u vašUsername\AppData\Local\Jammit\nešto folder. Nešto je neki skup slova koji se generiše u zavisnosti od vašeg kompa.
6. Play
- Dersu Uzala
Malo su bezobrazni, jes'. 4-5$ je ok, ali ako dobijes sve instrumente tj kanale u paketu. A ne, moram za istu pesmu da pazarim gitaru ako hocu to da skidam, pa bas, pa bubnjeve pa klavijature pa vokal. Poslovni model im je do jaja (za njih) ali se to u narodu na na engleskom kaze 'pohlepa'. Mada, siguran sam da kosta dosta i njih taj royalty.howyesno wrote:Ne da radi nego kida. Oduševio sam se softverom.Još samo da je jeftinije ili da prodaju pakete sa nekim popustom. Mislim, 5$ je mnogo za jednu pesmu. Mogu da kupim ceo oriđinale disk za te pare.
Bugi je Bugi, a Petrucci je Petrucci![]()
6. Play
Obaska sto je to sad raj za tzv D.J.. koji ce od toga sad da naprave 'svoju muziku'.
Imam jos tih pesama jer sam davno video taj softver i odma skino DT i Rush i jos ponesto, ali mi ortak sjebo HD, pa dok ga ne ozivim, mrka kapa. Moracu ponovo da skinem, I guess.
Samo bih zamolio da se to ne siri internetom dalje, tojest ne javno, kao uostalom sve sto okacim privatno. Celog zivota radim u industriji koja stiti autorska prava, pa tako i moja, i sve sto imam po kuci sam uredno platio. Kopirajte izmedju sebe, no problemo, skupo je to za nas, ali se uzdrzite od blatantnog narusavanja autorskih prava i intelektualne svojine, and I'll send along other stuff I might have. Ovaj download istice 31. Oktobra.
Znaci, strogo za internu upotrebu

Ili tako kao što kažeš ili samo gitara recimo, za sve pesme na albumu. Mogli su da rade na procenat, ostalo da ide bendu. Vai je izdao naked tracks i to je do jaja a opet košta u proseku 5,6$ po albumu.
Važi
Važi

sto bi rek'o black adder: "Quite clear sir, only myself and the rest of the english speaking world is to know"Dersu Uzala wrote:Samo bih zamolio da se to ne siri internetom dalje, tojest ne javno, kao uostalom sve sto okacim privatno. Celog zivota radim u industriji koja stiti autorska prava, pa tako i moja, i sve sto imam po kuci sam uredno platio. Kopirajte izmedju sebe, no problemo, skupo je to za nas, ali se uzdrzite od blatantnog narusavanja autorskih prava i intelektualne svojine, and I'll send along other stuff I might have. Ovaj download istice 31. Oktobra.
Znaci, strogo za internu upotrebu.

- Dersu Uzala
E pa to. To sam i mislio kao idealno rrrrrrrresenje. Ono 10-15 baka za bilo koji instrument u vr glave, ali ceo album. A ovi ga usitnise ko Ciletovo Kolo.howyesno wrote:...ili samo gitara recimo, za sve pesme na albumu....
Micim, i'am dzak oridjidji tablatura, a svaka je 40$. Sad to mogu da okacim macku o rep. Ovo je 21. vek. ALi ako su to prodavali za 40$/album (komplet notni zapis) micim ftw is this? I ne, ftw ne znaci for the win (jer taj izraz ne postoji na engleskom jeziku), znaci wtf obrnuto. Long story.
- Dersu Uzala
Samo ti zajebavaj, znas da imam pik na tebe.bancika wrote:sto bi rek'o black adder: "Quite clear sir, only myself and the rest of the english speaking world is to know"Dersu Uzala wrote:
Znaci, strogo za internu upotrebu.
Olaksavajuca okolnost ti je sto me pocecas na sebe.

awww, znao sam da me iz nekog razloga volis vise od ostale dece 

-
ovaj petrući sviri naaajdosadniji mogući ton koji električna gitara može da ima
ali - najdosadniji..
distorzija bar nervira, ali ovo ciguliganje je brate smor samo takav
ali - najdosadniji..
Mora neko i toBoogie Woogie wrote:ovaj petrući sviri naaajdosadniji mogući ton koji električna gitara može da ima
ali - najdosadniji..